Thumbnail

Όλοι μιλούν για τη νέα συλλογή μακιγιάζ της Rihanna κι ακόμη δεν έχει κυκλοφορήσει Όλοι μιλούν για τη νέα συλλογή μακιγιάζ της Rihanna κι ακόμη δεν έχει κυκλοφορήσει

Φαντάσου τι έχει να γίνει στις 10 Μαίου!
Απανταχού beauty junkies ετοιμαστείτε! Σε λίγες μέρες η συλλογή Fenty Beauty κυκλοφορεί και ήδη ''σπάει'' ταμεία.

Έχει δημιουργήσει ''χαμούλη'' στον χώρο της ομορφιάς και δικαιολογημένα αφού η νέα makeup collection με την υπογραφή της Rihanna ανεβάζει ακόμα ψηλότερα τον πήχη για το καλοκαίρι.

Στο λέω και στο υπογράφω και θα με πιστέψεις όταν δεις τι έχει να γίνει με αυτή την έκρηξη από neon χρώματα που είδαμε στη νέα της παλέτα. Δεν είναι τυχαίο που το ''κακό κορίτσι'' αποφάσισε να την βαφτίσει ''Getting Hotter'' αφού με τις θερμοκρασίες να ανεβαίνουν και την διάθεσή μας να ανεβαίνει δεν υπάρχει περίπτωση να μην υποκύψουμε σ' αυτή τη συλλογή.

Διάβασε ακόμα: Οι makeup arists δεν σταματούν να μιλούν γι' αυτά τα 5 χρώματα στα κραγιόν της Άνοιξης

Fenty Beauty

Για ακόμα μια φορά η RiRi μας το φύλαγε για έκπληξη και αφού κυκλοφόρησε τον περασμένο Απρίλιο το νέο Sun Stalk'r bronzer και με την είδηση για μια skincare σειρά να κάνει μας κρατάει σε αναμονή, εκεί που δεν περιμέναμε τίποτα περισσότερο από το brand τουλάχιστο για την ώρα, εκεί είναι που μας έπιασε στον ύπνο.

Η Rihanna και η ομάδα της προκάλεσαν πανικό ανάμεσα στις beauty lovers όταν την 1η Μαίου ανέβασαν στο Instagram μια φωτογραφία για να μας ενημερώσουν πως μια limited edition συλλογή πρόκειται να κάνει την εμφάνισή της σε επιλεγμένα καταστήματα ομορφιάς στις 10 Μαίου.

Fenty Beauty Getting Hoter

Η σειρά θα αποτελείται από 3 διαφορετικά σετ που θα περιέχουν 3 liquid eyeliner σε φανταχτερά καλοκαιρινά χρώματα και 7 look-at-me lipsticks.

getting hotter lipsticks

Fenty Beauty summer

Ηρέμησε, το ξέρω, τα θες όλα!

Διάβασε ακόμα: Είσαι έτοιμη για μια skincare σειρά από την Rihanna

Home