Thumbnail

Αυτά τα γυαλιά ηλίου θα φοράμε όλες μας το καλοκαίρι Αυτά τα γυαλιά ηλίου θα φοράμε όλες μας το καλοκαίρι

Τα σχέδια που λάτρεψαν και προτείνουν οι influencers
Είναι το μαγικό αξεσουάρ που μπορεί να ανανεώσει ακόμα και τα πιο basic looks του καλοκαιριού. Και τώρα που η πιο ηλίολουστη περίοδος του χρόνου είναι εδώ, δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία για να επιστρατεύσεις ένα σούπερ ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Σκέψου ατελείωτες ώρες στην παραλία και κυριακάτικα barbecues στην αυλή με την παρέα σου... Το καλοκαίρι είναι και επίσημα εδώ -και πολύ άργησε- και ήδη τα διάσημα κορίτσια της μόδας μας σέρβιραν τις νέες τάσεις του πιο απαραίτητου αξεσουάρ.

Οι τάσεις στα γυαλιά ηλίου φέτος ξεφεύγουν από τους μικροσκοπικούς 90s σκελετούς και τα φουτουριστικά σχέδια... Αν και το στυλ παραμένει στις πρώτες γραμμές, οι influencers έκαναν την διαφορά προτείνοντας φρέσκιες λεπτομέρειες, ενώ στο παιχνίδι μπήκαν χρώματα και γραμμές με σκοπό να δώσουν άλλη ενέργεια στα looks του καλοκαιριού.

Τα cat-eye γυαλιά ηλίου, στυλ που ψηφίζει δαγκωτό η Kaia Gerber δεν πάει πουθενά. Ο μικροσκοπικός 90s σκελετός παραμένει και οι σχεδιαστές εμπνέονται νέα σχέδια με σύρματα, μισοκομμένους σκελετούς μέχρι τονισμένα σημεία.

Kaia Gerber sunglasses

Το καλοκαιρινό έντονο χρώμα που είδαμε να φοράει η Rihanna πρόσφατα στο φεστιβάλ Coachella ήταν θέμα χρόνου να γίνει viral και η συλλογή μας να εμπλουτιστεί με φανταχτερές neon επιλογές.

Rihanna sunglasses

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την Gigi Hadid να στολίζει με πέρλες τα γυαλιά της. Το ''it'' model το έκανε κατανοητό ότι οι αλυσίδες στα γυαλιά ηλίου είναι η fresh τάση της σεζόν.

Gigi Hadid sunglasses

Διάβασε ακόμα: Το νέο φετίχ της Gigi Hadid που θα αποδείξει το στυλ σου

H Zoe Kravitz είναι η απόλυτη εκπρόσωπος του 90s look και ακόμα και όταν πρόκειται για τα γυαλιά ηλίου της ξέρει πως να συντονίζεται με την αγαπημένη της δεκαετία επιμένοντας σε vintage slim σκελετούς σε διάφορες γραμμές. Για το καλοκαίρι φαίνεται να επιλέγει και ένα πιο φουτουριστικό στυλ που πολύ μας αρέσει.

Zoe Kravitz Sunglasses

Αφήνουμε την ιταλίδα Gilda Ambrosio να μας πείσει ότι οι sporty σκελετοί ταιριάζουν απόλυτα με την λαμέ μπλούζα μας. Αυτό το εμπνευσμένο από το σκι στυλ έπεισε ακόμα και τα πιο γκλαμουράτα ''it'' girls.

Gilda Ambrosio sunglasses

Διάβασε ακόμα: Η νέα εμμονή της Kendall Jenner μας πάει πίσω στο 2000! 

 

Home