H Amber Heard φόρεσε το κορυφαίο σετ για την εμφάνισή της στις Κάννες

Όσο κι αν τα εντυπωσιακά looks στο κόκκινο χαλί του 72ου κιηματογραφικού φεστιβάλ είναι στο ραντάρ μας και πρωταγωνιστούν στις στήλες της εβδομάδας τα σύνολα των stars που κυκλοφορούν στην γαλλική ριβιέρα αξίζουν εξίσου την προσοχή μας.

Η έναρξη έγινε με κάποιες ultra glam εμφανίσεις όπως των Julianne Moore, Selena Gomez και Alessandra Ambrosio, όμως η άφιξη της Amber Heard στην Κυανή Ακτή μας έπεισε για το πιο πάνω. Με το πιο υπέροχο ανοιξιάτικο boho chic σετ σε neutral απόχρωση η πανέμορφη ηθοποιός αναβίωσε μια φόρμουλα από το παρελθόν και κέρδισε την αμέριστη προσοχή μας.

Διάβασε ακόμα: Άνοιξε το Φεστιβάλ των Καννών κι έχουμε τις πρώτες αφίξεις στο κόκκινο χαλί

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την ηθοποιό στους δρόμους της γαλλικής ριβιέρας κι αν πούμε ότι έδειχνε ανεπιτήδευτα κομψή θα ήταν υποτιμητικό. Η Heard φορούσε ένα slip dress μέχρι το γόνατο και πλατύ κιλότ παντελόνι στην ίδια ακριβώς κρεμ απόχρωση εκπληρώνοντας το όνειρο κάθε κοριτσιού που δηλώνει φαν του μίνιμαλ στυλ. 

Σαν να μην ήταν αρκετό αυτό για να εντυπωσιάσει, ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι πέδιλα Gianvito Rossi καλυμμένα με δίχτυ σε ταμπά και τσάντα στο ίδιο χρώμα, ενώ ενίσχυσε το look της με χρυσά κοσμήματα και layering με κολιέ στο λαιμό.

Τα μαλλιά της μαζεμένα με πλεξούδες προς τα πίσω σε ένα bohemian στυλ και το άρτια επιμελημένο μπορντό μανικιούρ της την έκαναν να δείχνει αψεγάδιαστη.

Διάβασε ακόμα: Αυτές είναι οι τάσεις στα κοσμήματα του καλοκαιριού...

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ