Thumbnail

Αυτές είναι οι τάσεις στα κοσμήματα του καλοκαιριού... Αυτές είναι οι τάσεις στα κοσμήματα του καλοκαιριού...

Και είναι τόσες πολλές που δεν ξέρουμε ποιά να διαλέξουμε ειλικρινά!
Φουτουριστικά ear cuffs, μια χούφτα κοχύλια, αλυσίδες και διάσημα λογότυπα... οι σχεδιαστές έβαλαν όλη τους την τέχνη στα κοσμήματα του καλοκαιριού και δημιούργησαν μια σειρά από τάσεις για να έχεις να διαλέγεις...

Οι πασαρέλες ασφυκτιούσαν από τεράστια κοσμήματα και οι editors επικροτούσαν την φαντασία, την έμπνευση και το ντιζάιν που πολλές φορές ξεπερνούσε ακόμα και τα ρούχα... Σίγουρα για το καλοκαίρι τα κοσμήματα είναι περισσότερο οι πρωταγωνιστές παρά η ''λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά''. Γι' αυτό ετοιμάσου να ''στολιστείς'' από την κορυφή μέχρι τα νύχια με όλες τις φρέσκιες τάσεις. 

Τα ear cuffs μεγεθύνονται ακατάπαυστα και XXL φουτουριστικά σχέδια ως μια αναφορά στην υπερβολή των 80s καλύπτουν σχεδόν όλο το αυτί.

jewellery spring 2019

Balmain, Maison Margiela, Miu Miu

Η τάση που ξεκίνησε από πέρσι λαμβάνει φέτος τεράστιες διαστάσεις και τα κοχύλια βρίσκουν την θέση τους σε fantasie κομμάτια δημιουργώντας ένα εξωτικό καλοκαιρινό κλίμα ακόμα και στα πιο αυστηρά σύνολα.

jewellery trends 2019 spring

Missoni, Etro, Altuzarra

Θυμάσαι τις ταυτότητες που φορούσαμε μικρές με το όνομά μας; Ε λοιπόν, φέτος θα τις φοράμε σε σκουλαρίκια και κολιέ με το όνομα κάποιου μεγάλου οίκου. 

jewellery trends 2019

Chanel, Balenciaga, Burberry

Διάβασε ακόμα: Αυτό είναι το αξεσουάρ ποδιού που θα αναβαθμίσει το στιλ σου το καλοκαίρι

Αυτό το ρωμαϊκό κόσμημα εμφανίζεται στα πιο arty σχέδια και τα βραχιόλια-χειροπέδα μοιάζουν βγαλμένα από μουσεία, σε διάφορα σχήματα και φόρμες και στολισμένα με πολύχρωμες πέτρες. 

jewellery trends 2019

Chloé, Saint Laurent, Giambattista Valli

Τους κρίκους-ντισκομπάλα θα τους ζήλευαν ακόμα και οι μούσες του Studio '54! Γλίτερ και καθρέφτες εγκλωβίζουν κάθε στάλα φωτός και εμείς αναρωτιόμαστε αν θα αντέξουν τ' αυτάκια μας να τα ''σηκώσουν''.

jewellery trends spring 2019

Balenciaga, Jacquemus, Givenchy

Ατελείωτες σειρές από αλυσίδες και μενταγιόν στολίζουν τον λαιμό των πιο bohemian συλλογών του καλοκαιριού δίνοντας πολλές φορές ένα tribal ύφος στα σύνολα και ξεφεύγοντας από τα όρια της εκλεπτυσμένης φινέτσας.

jewellery trends 2019

Giambattista Valli, Alexander McQueen, Paco Rabanne

Οι κρίκοι-μισοφέγγαρο έγιναν επίσημα το must-have αξεσουάρ του καλοκαιριού όταν τους είδαμε στο fashion show του οίκου Valentino φορεμένους από την Kristen McMenamy, ενώ κι άλλοι μεγάλοι οίκοι ακολούθησαν με ξεχωριστά σχέδια επισφραγίζοντάς την τάση.

jewellery trends 2019 summer

Prabal Gurung, Y/Project, Valentino

Η εμμονή του Virgil Abloh με τις βαριές αλυσίδες στο λαιμό ήταν έντονη τόσο στην αντρική κολεξιόν του οίκου Louis Vuitton όσο και στην γυναικεία για τα Off-White και τα XXL μεγέθη που είδαμε και σε άλλους οίκους μας έπεισαν ότι πρόκειται για ένα από τα statement κομμάτια του καλοκαιριού.

jewellery trends 2019 summer

Paco Rabanne, Marni, Off-White

Δεν είναι η μόνη τάση που είδαμε να ξεπετάγεται από τα 00s. To millennium κατακτά και τα κοσμήματα με τις αλυσίδες στον αστράγαλο και τα δαχτυλίδια στα πόδια να κάνουν μια δυναμική επιστροφή.

jewellery trends 2019 summer

Chloé, Etro, Marni

Διάβασε ακόμα: Αυτά τα γυαλιά ηλίου θα φοράμε όλες μας το καλοκαίρι

Home