Thumbnail

Η Adidas συνεργάστηκε μ' αυτόν τον ιταλικό οίκο για την πιο cute συλλογή ever! Η Adidas συνεργάστηκε μ' αυτόν τον ιταλικό οίκο για την πιο cute συλλογή ever!

Έχεις δει τη νέα συλλογή του διάσημου αθλητικού brand; Τι εννοείς όχι;
Η Adidas μόλις κυκλοφόρησε μια από τις πιο fashion συλλογές της και για να το κάνει αυτό υπέγραψε την πιο ιστορική συνεργασία της σεζόν! Το διάσημο αθλητικό brand έδωσε τα χέρια με τον οίκο Missoni για μια σειρά από αθλητικά ήδη που είναι πολύ chic για το γυμναστήριο...

Η συλλογή είναι ένας φόρος τιμής στον συνιδρυτή του ιταλικού οίκου, Ottavio Missoni που υπήρξε αθλητής δρόμου μετ' εμποδίων ενώ αγωνίστηκε και στους Ολυμπιακούς του 1948.

Το brand λοιπόν με τις 3 χαρακτηριστικές γραμμές συνεργάστηκε με τον οίκο με τις θρυλικές πολύχρωμες γραμμές για μια limited edition συλλογή από 15 κομμάτια, ανάμεσά τους και τρεις παραλλαγές του Ultraboost sneakers, καθώς επίσης και T-shirts, shorts και φούτερ για άντρες και γυναίκες.

Διάβασε ακόμα: It's happening! Adidas και Beyonce ενώνουν τις δυνάμεις τους

adidas x missoni

Adidas x Missoni

Adidas x Missoni

''Η ιστορία αυτής της συνεργασίας ξεκίνησε με την αρχική σκέψη ότι οι ιδρυτές και των δύο εταιρειών ήταν απίστευτοι τεχνίτες, που πάντα στόχευαν να ξεπεράσουν τα όρια της μόδας. Ελπίζουμε οι δρομείς σε όλο τον κόσμο να απολαύσουν αυτή τη σειρά για την δημιουργικότητα και την ποιότητα της πάνω απ' όλα'', σημείωσε σε δήλωσή της η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Missoni, Angela Missoni.

Adidas x Missoni Ultraboost

H συλλογή είναι ήδη διαθέσιμη και οι τιμές κυμαίνονται από €100 μέχρι €300, ενώ το Ultraboost ενισχυμένο με τις θρυλικές γραμμές του Missoni θα το βρεις στα €250 εδώ.

Διάβασε ακόμα: Η νέα συλλογή της Adidas είναι αφιερωμένη στο Game of Thrones

Home