Thumbnail

Αυτές είναι οι 4 τάσεις στις τσάντες του καλοκαιριού Αυτές είναι οι 4 τάσεις στις τσάντες του καλοκαιριού

Και πιστέψτε μας, καλύπτουν όλα τα γούστα
Μπορεί ήδη να κυκλοφορείς με το ρετρό 90s τσαντάκι ώμου που είδες να υιοθετεί και η Kendall Jenner ή να απέκτησες μια XXL ψάθινη τσάντα σαν αυτή που εντόπισες στο show του Jacquemus... Οι σχεδιαστές για το καλοκαίρι ξεσαλλώνουν και μας χαρίζουν τόσες πολλές επιλογές που δεν ξέρουμε ποιά απ' όλες να διαλέξουμε.

Συγκεντρώσαμε λοιπόν για σένα μόνο τις 4 μεγάλες τάσεις έτσι όπως τις προτείνουν τα catwalks του καλοκαιριού, από τα elegant επώνυμα τσαντάκια μέσης μέχρι τις πιο τεράστιες tote bags για να διαλέξεις... Άν μπορείς φυσικά, γιατί εμείς δυσκολευόμαστε λίγο.

Διάβασε ακόμα: Αυτά τα γυαλιά ηλίου θα φοράμε όλες μας το καλοκαίρι

1.Το κομψότατο τσαντάκι μέσης αντικαθιστά τα πιο σπορ κομμάτια κι αυτό χάρη στους οίκους Chanel και Givenchy που τα συμπεριέλαβαν στις συλλογές τους και μας προτείνουν τα πιο elegant σχέδια, αναβαθμίζοντας ένα κομμάτι του urban lifestyle.

Chanel belt bag summer 2019

Chanel

fendi belt bag summer 2019

Fendi

belt bag louis vuitton spring 2019

Louis Vuitton

2. Ο ''θόρυβος'' για τα 90s ξεσήκωσε τους μεγάλους οίκους που αναβίωσαν το κλασσικό ρετρό στυλ που λάτρευε η Carrie Bradshaw, και επανέφεραν ανανεωμένες στο προσκήνιο θρυλικές τσάντες όπως οι Fendi Baguette και Dior Saddle που τα ''it'' girls πολύ απλά ανέδειξαν στις πιο ποθητές τσάντες της σεζόν.

Prada bag spring 2019

Prada

Fendi Baguette bag

Fendi

Michael Kors bag spring 2019

Michael Kors

3. Από τη στιγμή που ο Jacquemus δημιούργησε το μεγαλύτερο ίσως fashion buzz στο Instagram με τις XXL ψάθινες τσάντες που κάλυπταν σχεδόν τα σώματα των μοντέλων στο show του οίκου, δεν ήταν δυνατό οι τσάντες από φυσικά υλικά να μείνουν εκτός παιχνιδιού για το φετινό καλοκαίρι.

natural bag spring 2019

Jacquemus

natural bag spring 2019

Altuuzarra

natural bag spring 2019

Sonia Rykiel

4.Οι τσάντες από μαλακά υλικά που κρατάμε κάτω από το χέρι ή ρίχνουμε απλά στον ώμο ήταν ανέκαθαν αγαπημένη των laid back cool κοριτσιών της μόδας. Και οι νέες εκδοχές που είδαμε φέτος στους οίκους, όπως η neon νάϊλον τσάντα του Dries van Noten, μάς έδωσαν ακόμα ένα λόγο να προτιμήσουμε τις pouch bags.

soft bag summer 2019

Loewe

soft bags spring 2019

Dries van Noten

soft bag spring 2019

Stella McCartney

Διάβασε ακόμα: Τα πιο hot επώνυμα sneakers του καλοκαιριού και πόσο κοστίζουν 

Home