Αυτές είναι οι 4 τάσεις στις τσάντες του καλοκαιριού

Συγκεντρώσαμε λοιπόν για σένα μόνο τις 4 μεγάλες τάσεις έτσι όπως τις προτείνουν τα catwalks του καλοκαιριού, από τα elegant επώνυμα τσαντάκια μέσης μέχρι τις πιο τεράστιες tote bags για να διαλέξεις... Άν μπορείς φυσικά, γιατί εμείς δυσκολευόμαστε λίγο.

Διάβασε ακόμα: Αυτά τα γυαλιά ηλίου θα φοράμε όλες μας το καλοκαίρι

1.Το κομψότατο τσαντάκι μέσης αντικαθιστά τα πιο σπορ κομμάτια κι αυτό χάρη στους οίκους Chanel και Givenchy που τα συμπεριέλαβαν στις συλλογές τους και μας προτείνουν τα πιο elegant σχέδια, αναβαθμίζοντας ένα κομμάτι του urban lifestyle.

Chanel

Fendi

Louis Vuitton

2. Ο ''θόρυβος'' για τα 90s ξεσήκωσε τους μεγάλους οίκους που αναβίωσαν το κλασσικό ρετρό στυλ που λάτρευε η Carrie Bradshaw, και επανέφεραν ανανεωμένες στο προσκήνιο θρυλικές τσάντες όπως οι Fendi Baguette και Dior Saddle που τα ''it'' girls πολύ απλά ανέδειξαν στις πιο ποθητές τσάντες της σεζόν.

Prada

Fendi

Michael Kors

3. Από τη στιγμή που ο Jacquemus δημιούργησε το μεγαλύτερο ίσως fashion buzz στο Instagram με τις XXL ψάθινες τσάντες που κάλυπταν σχεδόν τα σώματα των μοντέλων στο show του οίκου, δεν ήταν δυνατό οι τσάντες από φυσικά υλικά να μείνουν εκτός παιχνιδιού για το φετινό καλοκαίρι.

Jacquemus

Altuuzarra

Sonia Rykiel

4.Οι τσάντες από μαλακά υλικά που κρατάμε κάτω από το χέρι ή ρίχνουμε απλά στον ώμο ήταν ανέκαθαν αγαπημένη των laid back cool κοριτσιών της μόδας. Και οι νέες εκδοχές που είδαμε φέτος στους οίκους, όπως η neon νάϊλον τσάντα του Dries van Noten, μάς έδωσαν ακόμα ένα λόγο να προτιμήσουμε τις pouch bags.

Loewe

Dries van Noten

Stella McCartney

Διάβασε ακόμα: Τα πιο hot επώνυμα sneakers του καλοκαιριού και πόσο κοστίζουν 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ