OMG! Η νέα συνεργασία του H&M είναι όλα τα λεφτά και η Kendall Jenner μάς έδωσε το πρώτο δείγμα

Από χθες το βράδυ που έσκασε το νέο παραλληρούμε και νιώθουμε πεταλουδίτσες στο στομάχι... Όταν είδαμε την Kendall Jenner να ποζάρει στο ετήσιο amFAR Gala στις Κάννες με ένα μαγικό ροζ φόρεμα από τούλι και στο πλευρό της να έχει τον Giambattista Valli καταλάβαμε! 

Ο γνωστός για τις red carpet παραμυθένιες δημιουργίες του σχεδιαστής, ο μάστερ της haute couture εξτραβαγκάνζας, ο μάγος κάθε παιδικού κοριτσίστικου ονείρου έδωσε τα χέρια με το H&M και το πρώτο δείγμα όλων όσων θα δούμε και θα μπορούμε να αποκτήσουμε σε λίγο καιρό από τα καταστήματα του brand είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ήδη. 

Διάβασε ακόμα: Το look της Elle Fanning στις Κάννες χρειάστηκε 400 ώρες δουλειάς

O ιταλός couturier που έρχεται να συμπληρώσει την λίστα με τους A-list οίκους που συνεργάστηκαν με το high street brand -ανάμεσά τους Moschino, Erdem, Kenzo, Balmain, Alexander Wang κ.α.- μας έδωσε μια πρώτη γεύση χθες βράδυ όταν εμφανίστηκε στο glamorous event με τις πέντε μούσες του Kendall Jenner, Chiara Ferragni, Bianca Brandolini, Chris Lee (Li Yuchun), H.E.R. και Ross Lynch ντυμένες με τα πρώτα δείγματα της pre-drop συλλογής από 9 κομμάτια που θα κυκλοφορήσει 25 Μαίου σε επιλεγμένα καταστήματα του H&M μέχρι την επίσημη κυκλοφορία της συλλογής στις 7 Νοεμβρίου. 

''Η H&M μου δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσω το όραμά μου για το στυλ και την ομορφιά σε ένα ευρύτερο κοινό. Ο στόχος είναι να μοιραστώ την αγάπη μου για την ομορφιά και να είμαι κομμάτι ευτυχισμένων στιγμών και να συμβάλω ώστε να χτιστούν όμορφες ερωτικές ιστορίες σε όλο τον κόσμο'' δήλωσε ο σχεδιαστής μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας, ανεβάζοντας ένα σχετικό video στο Instagram του brand.

Από την πλευρά της η Ann-Sofie Johansson, creative advisor της H&M ανέφερε ''Είμαστε ενθουσιασμένοι για την συνεργασία μας με τον Giambattista Valli. Είναι ο απόλυτος άρχοντας της υψηλής ραπτικής με ένα απίστευτο ταλέντο να δημιουργεί αξέχαστες σιλουέτες. Το ότι καταφέραμε να φέρουμε τις δημιουργίες του στο κοινό μας είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ανυπομονούμε να δούμε τις αντιδράσεις όταν αυτή η πανέμορφη συλλογή αποκαλυφθεί''.

Η αλήθεια είναι πως κι εμείς ανυπομονούμε να τα πάρουμε στα χέρια μας ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ!

Διάβασε ακόμα: Sneak Peek! Ανυπομονούμε να δούμε τα πρώτα κομμάτια από τον οίκο μόδας της Rihanna

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ