Thumbnail

Το look της Elle Fanning στις Κάννες χρειάστηκε 400 ώρες δουλειάς Το look της Elle Fanning στις Κάννες χρειάστηκε 400 ώρες δουλειάς

Και είναι ένα κομμάτι της ιστορίας της γαλλικής μόδας...
Αν οι Κάννες ήταν διαγωνισμός μόδας -που κατά κάποιο τρόπο εδώ που τα λέμε είναι- η Elle Fanning μόλις τον κέρδισε.

Η νεαρή σταρ έβαλε από την αρχή πλώρη για την πρωτιά με μια σειρά από υπέροχα σύνολα από την πρώτη μέρα κιόλας που πάτησε το πόδι της στην Κρουαζέτ με αποκορύφωμα την εμφάνισή της στην πρεμιέρα της ταινίας του Quentin Tarantino ''Once Upon a Time in Hollywood''.

Ένα look βγαλμένο από τα αρχεία της μόδας, και συγκεκριμένα ένα κομμάτι της ιστορίας της γαλλικής μόδας και της εποχής του Christian Dior για το οποίο χρειάστηκαν πάνω από 400 ώρες για να δημιουργηθεί και αντανακλούσε το παλιό χολιγουντιανό γκλαμ σε όλο του το μεγαλείο. Και μ' αυτό η Elle Fanning το τερμάτησε και έληξε τον αγώνα των Καννών.

Διάβασε ακόμα: O DiCaprio και o Brad Pitt συναντούν την... Chiara Ferragni και όλη η αφρόκρεμα στην πρεμιέρα του Tarantino

Elle Fanning Cannes 2019

Με μια από τις ομορφότερες μπλούζες από μεταξωτή οργάντζα, μια ογκώδη φούστα από 50 μέτρα τούλι για την οποία οι μοδίστρες δούλευαν πάνω από 200 ώρες για να την κατασκευάσουν και ένα μαύρο καπέλο εποχής, η 21χρονη ηθοποιός αναβίωσε στο κόκκινο χαλί το θρυλικό New Look του Christian Dior του 1947 κι έκανε κάθε λεπτό δημιουργίας να αξίζει θυμίζοντας μια σύγχρονη εκδοχή της Grace Kelly.

Ella Fanning Cannes 2019

Με το σύγχρονο άγγιγμα της Maria Grazia Chiuri, καλλιτεχνικής διευθύντριας του οίκου, η εμφάνιση της Elle Fanning ήταν ένας φόρος τιμής στην ιστορία που άφησε πίσω του ο θρυλικός μόδιστρος κι ένα κλείσιμο του ματιού στην σταθερή αξία της παριζιάνικης αισθητικής και μόδας.

Elle Fanning Cannes 2019

Μέχρι και οι πόζες της Fanning έφεραν στο κόκκινο χαλί ένα αέρα από το παρελθόν αφήνοντας μια νοσταλγική αίσθηση απόλυτα δικαιολογημένη για την πρεμιέρα της ταινίας στην οποία παρευρέθηκε.

Ο οίκος φρόντισε να μας δώσει μια μικρή γεύση από τη διαδικασία της δημιουργίας αυτού του αριστουργήματος.

Διάβασε ακόμα: Αυτά είναι τα θεϊκά beauty looks που είδαμε στις Κάννες την εβδομάδα που πέρασε

Home