Thumbnail

Sneak Peek! Ανυπομονούμε να δούμε τα πρώτα κομμάτια από τον οίκο μόδας της Rihanna Sneak Peek! Ανυπομονούμε να δούμε τα πρώτα κομμάτια από τον οίκο μόδας της Rihanna

Το luxury brand της πήρε ''σάρκα και οστά''
Η ανακοίνωση της LVMH πριν λίγο καιρό ότι θα ανοίξει τα φτερά της και θα υποδεχθεί την RiRi έρχεται να επισφραγιστεί με τα πρώτα δείγματα δουλειάς.

Σπορ αισθητική, ανδρόγυνο στυλ, μίνιμαλ καθαρές γραμμές στα βασικά χρώματα, το λευκό, το μπεζ και το ντένιμ... ό,τι δηλαδή αφορά το ύφος της RiRi ίσως λίγο πιο ''ήσυχο'' και χαλαρότερο urban... Η πρώτη συλλογή της Fenty με την σφαγίδα του κολοσσού LVMH είναι γεγονός και με ένα teaser video στο YouTube πήραμε την πρώτη δόση.

Διάβασε ακόμα: Είναι επίσημο! Η Rihanna αποκτά τον δικό της οίκο μόδας

Η κυκλοφορία του νέου αυτού εμπορικού σήματος θα είναι ιστορική αφού σηματοδοτεί την πρώτη φορά που η LVMH ξεκινά από την αρχή μια νέα μάρκα μετά τον Christian Lacroix το 1987. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι η Rihanna θα είναι η πρώτη έγχρωμη γυναίκα στο τιμόνι ενός οίκου μόδας κάτω από την LVMH.

Rihanna Fenty

“Οι γυναίκες είναι η δύναμη αυτής της γης. Είμαστε πολύπλευρες, σύνθετες, ευάλωτες αλλά αλεξίσφαιρες και η FENTY μιλά σε όλες μας τις πτυχές. Ορισμένες μέρες είμαι συγκαταβατική, άλλες έχω τον απόλυτο έλεγχο και τις περισσότερες μέρες και τα δύο …. έτσι ήταν επιτακτική ανάγκη να δημιουργήσω μια γραμμή αρκετά ευπροσάρμοστη για να μας αγκαλιάσει και να μας γιορτάσει με αυτόν τον τρόπο. Οι συλλογές φοριούνται εύκολα μαζί και προορίζονται να γίνουν βασικά στοιχεία στην ντουλάπα μας”, ανέφερε η ίδια σχετικά με την συλλογή.

Διάβασε ακόμα: Όλοι μιλούν για τη νέα συλλογή μακιγιάζ της Rihanna κι ακόμη δεν έχει κυκλοφορήσει

Home