Thumbnail

H Olivia Palermo συνεργάστηκε με το brand του Karl Lagerfeld κι αυτά είναι τα πρώτα looks H Olivia Palermo συνεργάστηκε με το brand του Karl Lagerfeld κι αυτά είναι τα πρώτα looks

H συλλογή θα κυκλοφορήσει στις 27 Ιουνίου κι απ' όσα είδαμε θα είναι εκπληκτική!
H Olivia Palermo είναι σε ''Karl State of Mind''... Η διάσημη influencer μας έδωσε τα πρώτα δείγματα από την συνεργασία της με το ομώνυμο brand του Κάιζερ της μόδας που θα κυκλοφορήσει στις 27 Ιουνίου.

Στημένη μπροστά από μια προσωπογραφία του Karl Lagerfeld ντυμένη με ένα δερμάτινο τζάκετ στην πλάτη του οποίου αναγράφεται με λευκά γράμματα η φράση ''Forever Karl'' η Olivia Palermo αποτίει φόρο τιμής στον θρυλικό σχεδιαστή αποκαλύπτοντας παράλληλα το πρώτο δείγμα της συλλογής της για τον οίκο.

Διάβασε ακόμα: OMG! Η νέα συνεργασία του H&M είναι όλα τα λεφτά και η Kendall Jenner μάς έδωσε το πρώτο δείγμα

olivia palermo karl lagerfeld

H συλλογή για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019-20 αποτελείται από 24 κομμάτια. Στα πλαίσια της συνεργασίας το ''it'' girl της Νέας Υόρκης θα κάνει το styling σε κομμάτια της συλλογής και θα συν-σχεδιάσει πέντε διαφορετικά designs ως κομμάτι της συνεργασίας -ανάμεσά τους και το δερμάτινο σακάκι-, η οποία θα τρέξει παράλληλα με την προηγούμενη συνεργασία του brand με την fashion editor Carine Roitfled, που επίσης θα διαλέξει κάποια φθινοπωρινά κομμάτια.

olivia palermo x karl lagerfeld

''H συλλογή μας επικεντρώνεται σε βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας, όπως ένα biker jacket, ένα λευκό πουκάμισο, ένα μαύρο γυναικείο κουστούμι. Ήθελα να παίξω με τα κλασσικά παριζιάνικα κομμάτια που είναι μέρος των συλλογών του Karl και να δώσω το δικό μου εκλεπτυσμένο και θηλυκό στίγμα. Με έμπνευση από τα ταξίδια και τη συνάντησή μου με διαφορετικές κουλτούρας ήθελα να δώσω τη δική μου υπογραφή που θα περνούσε από το Παρίσι και τη Νέα Υόρκη και ακόμα παραπέρα'', ανέφερε η Palermo, που είναι πλέον από τις πιο επιδραστικές φιγούρες στο χώρο της μόδας.

Olivia Palermo x Karl Lagerfeld

Διάβασε ακόμα: Sneak Peek! Ανυπομονούμε να δούμε τα πρώτα κομμάτια από τον οίκο μόδας της Rihanna

Home