Thumbnail

Πώς θα φορέσεις τα αξεσουάρ με κοχύλια για ν' απογειώσεις το καλοκαιρινό σου στυλ Πώς θα φορέσεις τα αξεσουάρ με κοχύλια για ν' απογειώσεις το καλοκαιρινό σου στυλ

Οι influencers δεν λένε να εγκαταλείψουν αυτή την τόσο όμορφη τάση
Η τάση που ξεκίνησε από πέρσι, φέτος δεν λέει να κοπάσει... Τα κοχύλια όχι μόνο έκαναν την εμφάνισή τους στις συλλογές μεγάλων οίκων αλλά φιγουράρουν ως το Νο1 κόσμημα στις καλοκαιρινές εμφανίσεις των διάσημων κοριτσιών της street μόδας.

Altuzzara, Etro, Missoni, Anna Sui... οι σχεδιαστές αυτό το καλοκαίρι είπαν να φέρουν τον βυθό στην πασαρέλα και να δημιουργήσουν μια bohemian καλοκαιρινή αύρα'' στολίζοντας'' ακόμα και τα μίνιμαλ σύνολα του καλοκαιριού με κοχύλια. 

seashell trends

Οι συνδυασμοί πολλοί και οι ιδέες από τη street μόδα ήρθαν για να ανεβάσουν στο βάθρο το αξεσουάρ που ομολογώ πως όταν πρωτοεμφανίστηκε πέρσι τέτοιο καιρό θεώρησα ότι μέχρι φέτος θα το 'χουμε ξεπεράσει.

Έλα όμως που όχι μόνο δεν μας εγκατέλειψε αλλά επανεμφανίστηκε πιο ισχυρή να στολίζει ακόμα και βραχιόλια του ποδιού ή να δημιουργεί statement σε τεράστια σκουλαρίκια και να φοριέται από την παραλία μέχρι τα beach bars.

Διάβασε ακόμα: Οι top 10 τάσεις στα παπούτσια του καλοκαιριού

seashell trends

H τάση πλέον αφορά όλες, και απευθύνεται σε όλες... Σε χρυσό ή περλέ αποχρώσεις για όσες έχουν ένα πιο κλασσικό στυλ, σε φανταχτερά neon για όσες θέλουν να πειραματιστούν με τα εκλεκτά χρώματα του καλοκαιριού και για τις λάτρεις του μίνιμαλ λιτά κι απέριττα σχέδια. Αν με ρωτάς προσωπικά τα αγαπώ όλα!

seashell trend

seashell trend

Τα σκουλαρίκια με κοχύλια είναι μια εξαιρετική πρόταση για να ακολουθήσεις την τάση, τα βραχιόλια στον αστράγαλο θα σε μετατρέψουν σε σύγχρονη Άριελ -ναι ακόμα και φορεμένα με τα σπορ σανδάλια σου- και θα χαρίσουν μια θαλασσινή νότα στο στυλ σου, ενώ ένα τσόκερ με κοχύλια θα χαρίσει μια νοσταλγική νότα από τα 90s στην εμφάνισή σου συνδυασμένο με ένα μαύρο νεγκλιζέ φόρεμα για την βραδική σου έξοδο.

seashell trend

Μπορείς να διαδώσεις επίσης το μήνυμα με μια αλυσίδα από κοχύλια στα γυαλιά σου ή να φορέσεις στα μαλλιά σου ένα κοκκαλάκι με κοχύλια στα μαλλιά...

seashell hair

Όπως κι αν θελήσεις να υποδεχτείς την τάση ένα είναι το σίγουρο... δεν θα χάσεις!

Διάβασε ακόμα: Αυτές είναι οι τάσεις στα κοσμήματα του καλοκαιριού...

 

Home