Thumbnail

Αυτός ο πανεύκολος καλοκαιρινός συνδυασμός είναι ''σιγουράκι'' Αυτός ο πανεύκολος καλοκαιρινός συνδυασμός είναι ''σιγουράκι''

Οι influencers υπόσχονται ότι δεν θα σε προδώσει ποτέ!
Είναι μια συνταγή που βλέπουμε να επαναλαμβάνεται κάθε καλοκαίρι... Ένα αέρινο φόρεμα με τα αγαπημένα μας φλατ σανδάλια είναι ο συνδυασμός που δεν θα μας προδώσει ποτέ και τα Insta-girls μάς δείχνουν πώς να την πετύχουμε και φέτος.

Εκείνες οι μέρες που οι θερμοκρασίες είναι στα ύψη και το μόνο ρούχο που αντέχεις είναι το μαγιό σου, αρχίζεις να σκέφτεσαι το ''σχέδιο'' που θα σε ''σώσει'' στους 40 βαθμούς κελσίου. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα συνδυασμό που θα σε κάνει να νιώθεις άνετη και αέρινη και που θα σε βγάλει από την διαδικασία να αλλάζεις το ένα ρούχο μετά το άλλο τα πρωϊνά. Κι αυτός είναι ο ''ήρωάς'' του καλοκαιριού!

Και το στυλ βρίσκεται στα πιο απλά! Ένα καλοκαιρινό φόρεμα με φλατ σανδάλια είναι ένα πάντρεμα που δεν θα σε προδώσει ποτέ.

Καταρχάς ξεκίνα με την επιλογή του φορέματός σου, που καλό θα ήταν να έχει μήκος κάτω από το γόνατο ή μέχρι τον αστράγαλο και προτίμησε ένα ύφασμα που θα χαρίζει αυτόματα μια φινέτσα στην παρουσία σου, λινό, σατέν ή λεπτό μεταξωτό. Στη συνέχεια επίλεξε ένα ζευγάρι σανδάλια. Παρόλο που φέτος οι φανταστικές επιλογές σε 90s strappy σχέδια και kitten heels μπορεί και να σε παρασύρουν, προτίμησε μια φλατ εκδοχή που θα σε συνοδεύσει από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Διάβασε ακόμα: Εσύ θα φορέσεις αυτά τα ''άσχημα'' σανδάλια που είναι φέτος τάση;

Μπες στο ''κλίμα'' της σεζόν με ένα ''συντηρητικό'' ριγέ φόρεμα και δώσε στην vintage επιλογή σου την πιο μοντέρνα πινελιά με ένα ζευγάρι σανδάλια του τουρίστα, για τα οποία μιλάνε όλοι αυτό το καλοκαίρι, αποδεικνύοντας πόσο ''ενημερωμένη'' είσαι.

summer dress 2019

Σκέψου ένα όμορφο φόρεμα από αέρινο μεταξωτό ύφασμα σε απαλό γαλάζιο χρώμα και ένα ζευγάρι σανδάλια σε μπεζ απόχρωση για μια απόδραση το ΣΚ και ολοκλήρωσε το σύνολό σου με άλλα καλοκαιρινά αξεσουάρ σε γήινα χρώματα όπως ένα ψάθινο καπέλο.

Αυτός ο συνδυασμός δεν πρόκειται να σε ''προδώσει'' ποτέ. Ένα μάξι φόρεμα με βολάν με τροπικά σχέδια θα σε οδηγήσει από την πόλη μέχρι τις καλοκαιρινές σου διακοπές και θα σε συνοδεύσει από το πρωί μέχρι το βράδυ συνδυασμένο με ένα ζευγάρι δερμάτινα σανδάλια σε μαύρο χρώμα για μια πιο ήσυχη εμφάνιση ή ένα έντονο φλουό όπως κίτρινο ή πράσινο.

Ένα shirtdress σε χακί απόχρωση και ένα ζευγάρι λειτουργικά σανδάλια μπορούν να μεταφραστούν στο ιδανικό look από το γραφείο μέχρι το κυριακάτικο brunch.

Το κρουαζέ φόρεμα με βολάν και λουλούδια του αγρού θα μπορούσε να φορεθεί ακόμα και σε μια επίσημη απογευματινή εκδήλωση, όμως με ένα ζευγάρι slide σανδάλια σε ουδέτερο χρώμα ή ψάθινα θα δώσεις μια ισορροπία στο look σου για μια πρωϊνή συνάντηση ή ένα καλοκαιρινό μάζεμα με φίλες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

the official start of #MargaritaMonday ?✨? @bumble @cointreau_us

A post shared by Cheyenne Adler (@adamantlyadler) on

Δώσε ένα casual ύφος σε ένα ρομαντικό φόρεμα με βολάν με ένα ζευγάρι strappy φλατ σανδάλια που θα δώσουν αυτόματα ένα πιο low-key τόνο στην αιθέρια παρουσία σου, ώστε να μην μοιάζεις λες και πρόκειται να πας σε κάποια γαμήλια εκδήλωση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wore my nightgown out, kind of loved it. Dress via @winwintage photo via @moeez #lfw

A post shared by B E T T I N A L O O N E Y (@bettinalooney) on

Διάβασε ακόμα: 7 μάξι φορέματα και πώς θα τα φορέσεις φέτος

 

Home