Thumbnail

7 μάξι φορέματα και πώς θα τα φορέσεις φέτος 7 μάξι φορέματα και πώς θα τα φορέσεις φέτος

Η street μόδα μάς καθοδηγεί και μας εμπνέει...
Έχεις κι εσύ ένα σωρό μάξι φορέματα στη ντουλάπα σου από κάποια περασμένα καλοκαίρια; Μην ανησυχείς... με κάποια τρικ και τα κατάλληλα αξεσουάρ θα δείχνουν ολοκαίνουρια στις φετινές σου εμφανίσεις.

Είναι από εκείνα τα διαχρονικά καλοκαιρινά κομμάτια που με το που ανοίξει λίγο ο καιρός και μυρίσει Άνοιξη, όλες θέλουμε να φορέσουμε. Το μάξι αέρινο φόρεμα δεν χάνει ποτέ την αξία του και με κάποιες μικρές αναπροσαρμογές στο styling και φρέσκιες ιδέες συνεχίζει να κρατά την πρωτιά στα street looks κάθε σεζόν.

1.Με τις αποχρώσεις του μπεζ να πρωταγωνιστούν στην παλέτα της Άνοιξης, ένα μάξι ριγέ φόρεμα συνδυασμένο με λευκά μποτάκια και κραγιόν σε κοραλλί χρώμα θα σας βάλει αμέσως στο παιχνίδι του στυλ. 

maxi dress street fashion

2. Στον αντίποδα του μπεζ τα έντονα χρώματα όπως το πορτοκαλί, το φούξια και το κίτρινο που μπορούν να τραβήξουν τα βλέμματα σε ένα parachute φόρεμα που κλείνει στο λαιμό.

maxi dress street style

3.Οι γνωστές σε όλες μας... ρόμπες δεν μοιάζουν ποτέ basic αναβαθμισμένες με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

maxi dress street fashion

4.Ένα all time classic εκρού φόρεμα με κουμπιά είναι συνώνυμο της διαχρονικής κομψότητας, και με το κατάλληλο styling μπορεί να δείχνει συντονισμένο με κάθε σεζόν. Δοκίμασέ το με ένα καρό σακάκι και ένα ζευγάρι γόβες με μεσαίο χοντρό τακούνι από σήμερα κιόλας και δώσε μια καλοκαιρινή νότα στο στιλ σου με ψάθινο καπέλο και τσάντα-δίχτυ.

maxi dress street fashion

Διάβασε ακόμα: 3 fresh τρόποι να φορέσεις το ανοιξιάτικο blazer πριν να είναι αργά...

5. Ένα πλισέ ριγέ φόρεμα μπορεί να σε οδηγήσει από το γραφείο μέχρι και ένα καλοκαιρινό γάμο με το κατάλληλο styling.

maxi dress street fashion

6.Τα βολάν δίνουν ένα παιχνιδιάρικο αέρα σε κάθε εμφάνιση και παραμένουν στα αγαπημένα των street style stars φορεμένα ακόμα και με μπερέ.

maxi dress street fashion

7. Το κρουαζέ φόρεμα που καθιέρωσε η Diane von Furstenberg δεν λείπει ποτέ από τις καλοκαιρινές μας επιλογές. Για φέτος δοκίμασε να το φορέσεις σε επίσημα happenings με slingback γόβες με μεσαίο τακούνι.

maxi dress street fashion

Διάβασε ακόμα: 7 fresh ιδέες για να φορέσεις το πουκάμισό σου την Άνοιξη

Home