Thumbnail

To αγαπημένo στυλ παπουτσιών των royalties για κάθε καλοκαίρι To αγαπημένo στυλ παπουτσιών των royalties για κάθε καλοκαίρι

Τί συνηθίζουν να φορούν οι κυρίες της βασιλικής οικογένειας στις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις;
Η Kate της έκανε συνώνυμο της νέας εποχής του βρετανικού royal style και η Meghan Markle ήρθε να τις κατοχυρώσει. Είναι άνετες, είναι κομψές και ταιριάζουν σε όλες τις πρωϊνές περιστάσεις. Οι εσπαντρίγιες είναι το αγαπημένο στυλ παπουτσιών των νέων μελών της βασιλικής οικογένειας.

Δεν θα τις δεις να φιγουράρουν στις τάσεις της σεζόν γιατί είναι all time classic. Γι' αυτό και κέρδισαν μια θέση στην γκαρνταρόμπα των νέων κοριτσιών της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας που επιλέγουν διαχρονικά κομμάτια και τα κάνουν συνώνυμο των εμφανίσεών τους.

Τις προάλλες η Kate Middleron φόρεσε τις δικές της με ένα φλοράλ Erdem φόρεμα ενώ η Lady Amelia Windsor τις επέλεξε για το γάμο της αδερφής της. H Meghan Markle από την άλλη τις ανέδειξε ως την ιδανική πρόταση για εγκυμονούσες όταν τις φόρεσε στα νησιά Fiji σε βασιλική περιοδεία.

Τα κορίτσια της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας επιλέγουν συνήθως μια μεσαία πλατφόρμα που τους χαρίζει άνεση ενώ παράλληλα δίνει το ιδανικό ύψος και κάνει το πόδι να δείχνει ψηλότερο χωρίς το τίμημα της γόβας.

Διάβασε ακόμα: Οι top 10 τάσεις στα παπούτσια του καλοκαιριού

Για δες πώς της φόρεσαν και θα καταλάβεις:

Kate Middleton espadrilles

Για να ξεναγήσει την βασίλισσα στον κήπο τον οποίο δημιούργησε για το Chelsea Flower Show η Kate Middleton πέτυχε την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στο επίσημο και το casual συνδυάζοντας ένα φλοράλ φόρεμα του οίκου Erdem με ένα ζευγάρι μπεζ εσπαντρίγιες Castaner.

Lady Amelia Windsor

H Lady Amelia Windsor απενεχοποίησε τις εσπαντρίγιες για τις κοινωνικές εκδηλώσεις, συνδυάζοντας ένα λευκό ζευγάρι με το Gul Hurgel ροζ φόρεμά της και ένα λευκό headpiece που έδωσε την απαραίτητη βρετανική επισημότητα για τον γάμο της αδελφής της.

Meghan Markle espadrilles

Είναι γνωστό ότι η Meghan Markle απογείωσε το maternity style κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της και σίγουρα ένα από τα αγαπημένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας της εκείνη την περίοδο ήταν και οι εσπαντρίγιες του οίκου Castaner, τις οποίες είδαμε να φοράει και στο royal tour στα Fiji με ένα υπέροχο φλοράλ φόρεμα με βολάν.

Pippa Middleton epsadrilles

Φαίνεται πως η Meghan Markle δεν ήταν η μόνη που έδωσε στις εσπαντρίγιες ψήφο εμπιστοσύνης κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της, αφού και η αδελφή της Kate Middleton, Pippa τις επέλεξε ουκ ολίγες φορές για τα ανοιξιάτικα looks της, ενώ την είδαμε να τις φοράει σχεδόν με τα πάντα και να τις συνδυάζει ακόμη και με τα office looks της.

Διάβασε ακόμα: Αυτός ο πανεύκολος καλοκαιρινός συνδυασμός είναι ''σιγουράκι''

Home