Thumbnail

Η ολόσωμη φόρμα της Έβελυν Καζαντζόγλου κοστίζει €40 και θα σε συνοδεύει όλο το καλοκαίρι Η ολόσωμη φόρμα της Έβελυν Καζαντζόγλου κοστίζει €40 και θα σε συνοδεύει όλο το καλοκαίρι

Μάθε πού θα την βρεις και πώς θα την συνδυάσεις
Τα jumpsuits είναι ίσως τα πιο άνετα, αέρινα και βολικά κομμάτια του καλοκαιριού και δεν έχει πραγματικά σημασία πόσα έχεις στη ντουλάπα σου, αφού δεν είναι ποτέ αρκετά.

Κάνοντας την καθιερωμένη έρευνα στο Instagram για να ανακαλύψουμε τις πιο φρέσκιες ''συνταγές'' της εποχής, πέσαμε λοιπόν πάνω σε στην Έβελυν Καζαντζόγλου. Η αγαπημένη μας red head δεν θα μπορούσε να σημειώσει απουσία από την καλοκαιρινή μας λίστα αφού όχι μόνο μας δίνει ιδέες για styling αλλά φροντίζει να μας προτείνει τα πιο σούπερ προσιτά κομμάτια της αγοράς.

Πρόσφατη επιλογή της η ριγέ ολόσωμη λινή φόρμα σε απαλές μπεζ αποχρώσεις από τα H&M. Ένα ''έξυπνο'' κομμάτι που μπορεί να σε συνοδεύσει από το πρωί μέχρι το βράδυ και όχι μόνο φέτος αλλά και κάθε καλοκαίρι.

Διάβασε ακόμα: Η Έβελυν Καζαντζόγλου φόρεσε το οικονομικό μαγιό που θες αυτό το καλοκαίρι

Evelyn Kazantzoglou H&M

Και φυσικά εμείς αμέσως μετρήσαμε με πόσους τρόπους μπορείς να την φορέσεις και να κάνεις μια εξαιρετική αγορά για τις διακοπές σου.

  • Συνδύασε το ριγέ jumpsuit σου με ψάθινο καπέλο και αξεσουάρ από κοχύλια στο λαιμό ή στο πόδι για να δημιουργήσει μια εμφάνιση για τα ελληνικά νησιά και ολοκλήρωσε το look σου με ψάθινα μυτερά slide shoes.
  • Φόρεσε ένα ζευγάρι ψηλές εσπαντίγιες σε μαύρο χρώμα για το βράδυ και αναβάθμισε το σύνολό σου με χρυσά κοσμήματα.
  • Με ένα ζευγάρι σπορ μαύρα ''σανδάλια του τουρίστα'' θα δώσεις ένα cool ύφος στην εμφάνισή σου. Διατήρησε μίνιμαλ το υπόλοιπο στυλ αποφεύγοντας τα αξεσουάρ και προτίμησε ένα ζευγάρι μαύρα cat-eye μικροσκοπικά γυαλιά ηλίου σε 90s γραμμή. Το καλύτερο θα ήταν να ολοκληρώσει το στυλ σου με τα μαλλιά μαζεμένα σε χαμηλό αυστηρό σινιόν.
  • Δοκίμασε την ολόσωμη φόρμα σου με φλουό αξεσουάρ, όπως ένα ζευγάρι dad sneakers με neon λεπτομέρειες ή μια τσάντα σε φανταχτερό lime πράσινο ή πορτοκαλί χρώμα.

Το ριγέ jumpsuit της H&M θα το βρεις στην τιμή των €39,99.

H&M jumpsuit

Διάβασε ακόμα: Πώς θα φορέσεις τα αξεσουάρ με κοχύλια για ν' απογειώσεις το καλοκαιρινό σου στυλ

Home