Thumbnail

Ο παγκόσμια αναγνωρισμένος Κύπριος fashion influencer Matthew Zorpas on camera στην πιο αληθινή του συνέντευξη Ο παγκόσμια αναγνωρισμένος Κύπριος fashion influencer Matthew Zorpas on camera στην πιο αληθινή του συνέντευξη

''Αυτή η δουλειά είναι πολλά παραπάνω από μια ωραία φωτογραφία κι ένα ραφιναρισμένο κουστούμι''
Προσγειώθηκε στην Κύπρο, τον συναντήσαμε και τον ''κλείσαμε'' στο δικό μας στούντιο για να τον ανακρίνουμε...

Ίσως ο μοναδικός Κύπριος άντρας με παγκόσμια αναγνώριση στον χώρο του street style, σίγουρα τον έχεις κάποια στιγμή ''πετύχει'' στα social media αν ασχολείσαι έστω και λίγο με την μόδα.

Αν και βρίσκεται σε ένα διαρκές ταξίδι στις πρωτεύουσες του κόσμου, ο Matthew Zorpas έκανε ένα ''διάλειμμα'' για την προβολή του ντοκιμαντέρ Make/Believe που θα προβληθεί αύριο για πρώτη φορά και στην Κύπρο και δεν έχασα την ευκαιρία να τον παραλάβω για να τα πούμε επιτέλους τετ-α-τετ.

Διάβασε ακόμα: O Matthew Zorpas μάς αποκαλύπτει τα μυστικά της επιτυχίας του

Μια ήρεμη δύναμη, ένα ευγενικό πρόσωπο βγαλμένο από παλιές εποχές -δεν είναι άλλωστε τυχαία η ονομασία του προσωπικού του blog-, με μια θετική αύρα που σε παρασύρει, ο Matthew δεν έχει ίχνος από το ψυχρό κι απόμακρο προφίλ που ίσως θα περίμενες από έναν άνθρωπο της μόδας με τέτοια παγκόσμια αναγνώριση. Αυτή άλλωστε η τακτική είναι πια τόσο ξεπερασμένη και όχι μόνο δεν του ''ταιριάζει'' αλλά μάλλον από την πλευρά του την απαρνήθηκε από την αρχή, 7 χρόνια πριν όταν δημιοιυργούσε το ''The Gentleman Blogger''.

Matthew Zorpas Make/Believe

Μετά από το Λονδίνο, το Παρίσι, το Μιλάνο, τη Ρώμη και το Thessaloniki Film Festival ο δικός μας Ματθαίος έρχεται στην γενέτειρά του και μας δίνει μια γεύση από όσα ζει ο ίδιος μέσα από την digital καριέρα του, ενώ για πρώτη φορά βγάζει από πάνω του την ''ρετουσαρισμένη'' εικόνα των social media και καταθέτει την ψυχή του σ'ένα πραγματικά αληθινό, αποκαλυπτικό, υπέροχα δοσμένο ντοκιμαντέρ.

Τον συνάντησα στο ασανσέρ, μού άνοιξε φυσικά την πόρτα για να περάσω -καθόλου επιτηδευμένα το εγγυώμαι- και σε ένα oh-so-cool φιλικό κλίμα ξεκινήσαμε μια πραγματικά όμορφη κουβέντα -σαν αυτές που κάνεις με τους αληθινά χαρισματικούς ανθρώπους- που πιστεύω θα απολαύσεις κι εσύ, όσο είχα απολαύσει κι εγώ... O Matthew μάς εμπνέει πρώτα ως άνθρωπος και προσωπικότητα...

Διάβασε ακόμα: Make/believe: Ένα ντοκιμαντέρ για τον πιο καλοντυμένο άντρα του κόσμου, τον δικό μας Matthew Zorpas

Home