H Melania που αντέγραψε την Diana, η Kate και η Ivanka σε διαγωνισμό στυλ στο Buckingham

Με την ''πρόσκληση'' να αναφέρεται σε white-tie dress code, οι royalties από την Βασίλισσα μέχρι την Camilla, Δούκισσα του Cornwall και φυσικά την Kate Middleton ντύθηκαν στα λευκά για να υποδεχτούν το ζεύγος Trump και τα τέσσερα παιδιά τους. 

Φυσικά, όλη η προσοχή στράφηκε στην Δούκισσα του Cambridge που -εννοείται- εμπιστεύτηκε για ακόμα μια φορά την Sarah Burton και τον οίκο Alexander McQueen.

Διάβασε ακόμα: Η Melania Trump την είδε...Diana (Φώτος + Βίντεο)

Η Kate Middleton αυτή τη φορά επέλεξε μια λευκή τουαλέτα με σούρες και την αγαπημένη της τιάρα Cambridge Lovers Knot από διαμάντια και πέρλες, που ανήκε στη συλλογή της πριγκίπισσας Diana και είναι πάνω από 100 χρονών, ενώ ολοκλήρωσε το look της ένα ζευγάρι λαμπερά σκουλαρίκια από ζαφείρια από την συλλογή της Βασιλομήτωρ για μια εμφάνιση που ήταν η επιτομή της βρετανικής αυτοκρατορίας.

Η Melania Trump ακολούθησε το ''πρωτόκολλο'' επιλέγοντας επίσης λευκό, με μια ιβουάρ Dior Haute Couture τουαλέτα και λευκά μακριά γάντια.

Το ίδιο απόγευμα η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ είχε κάνει μια εμφάνιση α λα Diana-αντιγράφοντας το στυλ της αδικοχαμένης πριγκίπισσας την δεκαετία του '80, με ένα μαυρόασπρο Dolce&Gabbana skirt suit το οποίο ενίσχυσε με μπλε ζώνη και καπέλο Herve Pierre, για να συναντήσει την Βασίλισσα και την Camilla, γεγονός που δεν έμεινε ασχολίαστο από τα βρετανικά -και όχι μόνο- μίντια, που άρχισαν να στοιχηματίζουν πόσο έξαλλη μπορεί αυτό να έκανε την τελευταία -ξύδι-.

Α ναι, στο δείπνο παρευρέθηκε και η Ivanka που κυριολεκτικά έγραψε στα παλιά της τα παπούτσια τις στιλιστικές ''απαιτήσεις'' της Βασίλισσας -ντροπή- ή δεν διάβασε καθόλου την πρόσκληση -ακόμα χειρότερα-, για ένα κατά τ' άλλα παραμυθένιο gown Carolina Herrera με βαθύ ντεκολτέ -πάει, ανατίναξε το παλάτι- σε παστέλ γαλάζιο χρώμα κεντημένο με πέτρες.

Όλ' αυτά ενώ προηγουμένως είχε κάνει μια από τις ωραιότερες εμφανίσεις της στο μπαλκόνι του παλατιού βεβαίως βεβαίως, από μια από τις αγαπημένες βρετανίδες σχεδιάστριες της Kate Middleton.

Με ένα ιβουάρ σύνολο από την καλοκαιρινή συλλογή για το 2019, της Alessandra Rich αξίας £3,000, η Ivanka Trump βρέθηκε σε ένα αγώνα εντυπωσιασμού της βασιλικής οικογένειας με την μητριά της, με τις δύο να φαίνεται πως έχουν μελετήσει πολύ καλά το γούστο των μελών της βασιλικής οικογένειας.

Εν τω μεταξύ, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ούτε που καταδέχτηκαν να συναντήσουν τους Trump... Και πολύ καλά έκαναν... Η απουσία της λεχώνας Meghan ήταν απόλυτα δικαιολογημένη -στο παρελθόν η νυν Δούκισσα του Sussex, ως χολιγουντιανή ηθοποιός είχε εκφράσει πολλές φορές την απαρέσκεια της στον πρόεδρο των ΗΠΑ, ενώ ο Harry αρκέστηκε σε μια απογευματινή χειραψία κατά την άφιξη των Trump στο Westminster Abbey το ίδιο απόγευμα.

Διάβασε ακόμα: To αγαπημένo στυλ παπουτσιών των royalties για κάθε καλοκαίρι

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ