Τα αγαπημένα sneakers της Kate Middleton είναι τα ίδια που φορούσε η πριγκίπισσα Diana πριν 20 χρόνια

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αν ζούσε η Lady D θα έκανε πολλή παρέα με την Kate Middleton ή τουλάχιστο οι δυο τους θα μοιράζονταν πολλά style tips και shopping μυστικά. Η Δούκισσα του Cambridge με την είσοδό της στο παλάτι άπειρες φορές τίμησε την αδικοχαμένη πριγκίπισσα ''αντιγράφοντας'' τις πιο iconic της εμφανίσεις της και ''κλέβοντας'' στοιχεία από το στυλ της. Μέχρι και στις εγκυμοσύνες της κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο η Kate τίμησε την μητέρα του συζύγου της με φορέματα παρόμοια με αυτά που η Diana φορούσε στην γέννηση του William και του Harry.

Διάβασε ακόμα: Η Kate Middleton μόλις μας χάρισε ένα από τα ωραιότερα casual looks του καλοκαιριού σε μια χαλαρή μέρα με τα παιδιά!

Γι' αυτό και δεν μας φάνηκε καθόλου περίεργο όταν διαπιστώσαμε ότι ακόμα και τα casual sneakers της Duchess είναι τα ίδια που φορούσε η Lady D στα 90s. Ένα ζευγάρι πάνινα Superga τα οποία η Kate Middleton έχει στη ντουλάπα της σε λευκό χρώμα, ενώ η πριγκίπισσα Diana είχε επιλέξει την navy εκδοχή τους με λευκή σόλα.

Τα είχε φορέσει μάλιστα για πρώτη φορά στην Ανγκόλα σε αποστολή με τον Ερυθρό Σταυρό μαζί με μπλε τζιν, γαλάζιο πουκάμισο και navy blazer με χρυσά κουμπιά του οίκου Armani.

H ultra sporty chic εμφάνιση της Lady D εμπνέει ακόμα και σήμερα τις fashion lovers ανάμεσα σ' αυτές και την νύφη της.

Τα Superga sneakers κοστίζουν 61 ευρώ και μπορείς να τα αποκτήσεις εδώ.

Διάβασε ακόμα: H Melania που αντέγραψε την Diana, η Kate και η Ivanka σε διαγωνισμό στυλ στο Buckingham

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ