Thumbnail

Η Kate Middleton μόλις μας χάρισε ένα από τα ωραιότερα casual looks του καλοκαιριού σε μια χαλαρή μέρα με τα παιδιά! Η Kate Middleton μόλις μας χάρισε ένα από τα ωραιότερα casual looks του καλοκαιριού σε μια χαλαρή μέρα με τα παιδιά!

Και το παντελόνι της μπορείς να το αποκτήσεις με μόνο €65.95
Το τελευταίο διάστημα το casual στυλ της Δούκισσας του Cambridge ξέφυγε από τους βρετανικούς ''συντηρητικούς'' στιλιστικούς κανόνες, με την ίδια να δείχνει ένα πιο μοντέρνο fashion προφίλ με τις επιλογές της. Και μας αρέσει πολύ...

Στην πρόσφατη εμφάνισή της στο Chelsea Flower Show μαζί με τον πρίγκιπα William και τα παιδιά τους, όπου αποκάλυψε και το δικό της πρότζεκτ -έναν κήπο τον οποίο σχεδίασε μαζί με τους αρχιτέκτονες Andrée Davies and Adam White, που έχει ως στόχο να παροτρύνει τις οικογένειες με τα παιδιά τους να κάνουν δραστηριότητες στη φύση-, η Kate Middleton έκανε ίσως μια από τις πιο φινετσάτες εμφανίσεις του καλοκαιριού.

Διάβασε ακόμα: Αξίζει ν' αντιγράψεις το απόλυτα παριζιάνικο σύνολο της Kate Middleton

Με ένα τοπ από broderie anglaise του brand M.I.H. Jeans και κιλότ παντελόνι σε καμηλό χρώμα από το high street brand, Massimo Dutti, ολοκλήρωσε το σύνολό της με ένα ζευγάρι κλασσικά sneakers Superga δίνοντας αμέσως ένα casual χαρακτήρα στο φινετσάτο κατά τ' άλλα look της.

Kate Middleton Chelsea Flower show

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Duchess επιλέγει φυσικά πιο οικονομικές επιλογές από την high street -όταν οι συνθήκες δεν απαιτούν να φορέσει κάτι πιο επίσημο συνήθως από τον αγαπημένο της οίκο Alexander McQueen- αν και συνήθως τα κομμάτια που επέλεγε μέχρι τώρα για τις χαλαρές της δραστηριότητες είχαν ένα ρετρό χαρακτήρα τις παλιάς Αγγλίας. 

Ωστόσο το τελευταίο διάστημα παρατηρήσαμε μια ευχάριστη αλλαγή στον τρόπο που ντύνεται η Kate Middleton επιλέγοντας πιο fashion κομμάτια που της επιτρέπουν να κάνεις εμφανίσεις συντονισμένες με τις τάσεις της σεζόν πάντα με ένα royal ύφος.

Kate Middleton Chelsea Flower show

Εμείς λατρέψαμε το συγκεκριμένο κιλότ παντελόνι που επέλεξε η Kate Middleton αφού είναι μια εξαιρετική επιλογή για τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις. Είτε φορεμένο με ένα πιο κομψό τοπ είτε με ένα σπορ crop top είτε με ένα λευκό πουκάμισο από light ύφασμα σίγουρα θα σε βολέψει παντού. Το καλύτερο;

Κοστίζει μόνο €65.95 και μπορείς να το βρεις εδώ.

Kate Middleton Massimo Dutti pants

Διάβασε ακόμα: H Emily Ratajkowski φόρεσε την απόλυτη 80s athleisure τάση και είμαστε μαζί της!

Home