Thumbnail

Δεν θα το πιστέψεις, αλλά αυτό το καλοκαιρινό φόρεμα έχει λίστα αναμονής 1500 ατόμων Δεν θα το πιστέψεις, αλλά αυτό το καλοκαιρινό φόρεμα έχει λίστα αναμονής 1500 ατόμων

Κάπου θα το έχεις πετύχει στο Instagram, αφού τα fashion girls το λατρεύουν
Αν πρόκειται να μιλήσουμε για best sellers τότε το καρό pink φόρεμα του οίκου Kitri δεν πρέπει να λείπει από την λίστα του 2019.

Αλήθεια, είναι αμέτρητες οι φορές που μπορεί να έπεσες πάνω στο Leonora dress στο Instagram μιας και οι fashion influencers το λάτρεψαν τόοοοσο πολύ που το ανέδειξαν σε ένα από τα hits της χρονιάς. Και δεν τις αδικούμε βέβαια. 

Σε midi γραμμή που κολακεύει κάθε σωματότυπο, με τετραγωνισμένο ντεκολτέ και το σωστό μήκος στα μανίκια με φιόγκους είναι η τέλεια αγορά για τις κυριακάτικες βόλτες και τις εξορμήσεις για πικνίκ συνδυασμένο με sneakers, φλατ εσπαντρίγιες  ή ακόμα και flip flops και με το που λανσαρίστηκε μέσα στον Μάρτιο εξαντλήθηκε μέσα σε 48 ώρες. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν, που η καρό εκδοχή του έχει λίστα αναμονής 1500 ατόμων, ενώ το μονόχρωμο ροζ έχει λίστα αναμονής 500 ατόμων!

Διάβασε ακόμα: Όλες θα θέλαμε να έχουμε το στυλ της Emily Ratajkowski όταν παίρνουμε τον σκύλο μας βόλτα

Kitty dress

“Είναι ένα ευέλικτο φόρεμα που μπορεί να φορεθεί στο γραφείο, αλλά και να σας μεταφέρει εύκολα στο σαββατοκύριακο”, δήλωσε η ιδρύτρια της Kitri, Haeni Kim. “Νομίζω ότι είναι ακριβώς όσο girly χρειάζεται. Tο τετράγωνο ντεκολτέ είναι εξαιρετικά κολακευτικό, χωρίς να είναι πολύ αποκαλυπτικό και το ζεστό ροζ gingham απλά φωνάζει καλοκαίρι.”

Kitri dress

Τα καλά νέα είναι ότι ο οίκος πρόκειται να κυκλοφορήσει τέλος Ιουνίου και δύο νέες εκδοχές σε μαύρο και κίτρινο χρώμα κι αν θες να τα αποκτήσεις θα πρέπει να είχες ήδη υπογράψει στην waiting list από χθες, μιας και προβλέπεται πώς πολλά ''it'' girls θα το ''κυνηγήσουν''. Αν πάλι επιμένεις στο καρό, μέχρι τον άλλο μήνα θα επιστρέψει σε στοκ οπότε σε θέλω ετοιμοπόλεμη.

Κοστίζει 152 ευρώ και θα το βρεις εδώ.

Kitty dress

Διάβασε ακόμα: Η μεγαλειώδης επιστροφή του σαρόνγκ στις ντουλάπες των fashion girls

Home