Thumbnail

H Gigi Hadid έπαθε κόλλημα μ' αυτά τα σκουλαρίκια, το ίδιο κι εμείς... H Gigi Hadid έπαθε κόλλημα μ' αυτά τα σκουλαρίκια, το ίδιο κι εμείς...

Είναι μια προσιτή πρόταση σε μια μεγάλη τάση στα αξεσουάρ της σεζόν
Όχι μια, όχι δύο αλλά έξι συνολικά φορές εντοπίσαμε την Gigi Hadid να φοράει αυτό το ζευγάρι σκουλαρίκια τον τελευταίο μήνα, οπότε καταλαβαίνεις πως μάς ήταν αδύνατο να το προσπεράσουμε...

Το ''it'' model που μαζί με την υπόλοιπη παρέα -Bella Hadid, Alessandra Ambrosia, Irina Shayk κλπ- βρίσκεται αυτό το διάστημα στο Παρίσι για την αντρική εβδομάδα μόδας -χθες μάλιστα περπάτησε και στο catwalk για τον οίκο Off-White-, μάς χάρισε τις τελευταίες μήνες μια σειρά από αξεπέραστα street looks, ξεκινώντας από πολύχρωμα αντρικά κουστούμια μέχρι το πρόσφατο cool σύνολό της με μαύρο T-shirt και ψηλόμεσο παντελόνι.

Gigi Hadid earrings

Και όλες οι εμφανίσεις της είχαν ένα κοινό χαρακτηριστικό... Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με πέρλα που συμφωνούσαν απόλυτα με την τάση στα αξεσουάρ του καλοκαιριού, και που η Gigi φαίνεται να έπαθε μεγάλο κόλλημα! 

Το συγκεκριμένο ζευγάρι από το brand Adornmonde αποτελείται από ένα χρυσό κρίκο και κρεμαστά μαργαριτάρια και η Gigi κάνει κάθε φορά ένα διαφορετικό συνδυασμό με άλλα σκουλαρίκια, όπως ένα pin ζευγάρι μαργαρίτες, ενώ σε προηγούμενο look της την είδαμε να δημιουργεί ένα παιχνιδιάρικο συνδυασμό με ένα ψεύτικο κοκκινο αυτοκινητάκι να κρέμεται από το σκουλαρίκι της.

Διάβασε ακόμα: Αυτές είναι οι τάσεις στα κοσμήματα του καλοκαιριού...

Gigi Hadid earrings

Η αλήθεια είναι πώς μετά τους χρυσούς κρίκους που επανήλθαν από τα 90s και που πραγματικά είδαμε παντού, τα σκουλαρίκια με μαργαριτάρια είναι ίσως η πιο fresh πρόταση που θα πρέπει να υιοθετήσουμε πριν γίνει ''στολή''. 

Gigi Hadid pearl earrings

Ακολουθώντας μάλιστα το παράδειγμα της Gigi το συγκεκριμένο στυλ δείχνει τέλεια συνδυασμένο και με ένα mix&match συνδυασμό με κολιέ με αλυσίδες και κοχύλια όπως τα είδαμε να εμφανίζονται στα trends του φετινού καλοκαιριού.

Διάβασε ακόμα: Η Kendall Jenner μόλις φόρεσε τα γυαλιά ηλίου που χρειάζεσαι αυτή τη σεζόν για να πάει μέχρι το περίπτερο

Home