Thumbnail

Μια όμορφη καλημέρα στον Simon Porte Jacquemus! Σ' αυτόν και μόνο... Μια όμορφη καλημέρα στον Simon Porte Jacquemus! Σ' αυτόν και μόνο...

Ο σχεδιαστής με ένα show στην Provence ''τίναξε'' τη μόδα στον αέρα!
ΔΕΝ. ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ. ΑΛΛΟ. Αυτό που είδαμε να ξετυλίγεται μπροστά μας χθες βράδυ στο Instagram ήταν έξω απ' αυτό τον κόσμο... Ο Simon Jacquemus γιόρτασε τα δεκάχρονά του στον χώρο της μόδας με ένα show που ''έσβησε'' κάθε προηγούμενο και έκανε όλα τα ''it'' girls να τρέχουν στους αγρούς!

Κάπου στην εξοχή στη Νότια Γαλλία, σε αγρούς με ανθισμένες λεβάντες συνέβη όλη η μαγεία. Ο Simon  Porte Jacquemus, o σχεδιαστής που γνωρίζεις από τις υπερβολικά teeny tiny ή τεράστιες τσάντες του έστησε ένα φαντασμαγορικό σκηνικό για να παρουσιάσει την unisex συλλογή του και επισκίασε ό,τι άλλο προϋπήρξε στην εβδομάδα μόδας.

Ένα fashion show φτιαγμένο για το Instagram και προορισμένο να κατακτήσει τα stories των influencers που βρέθηκαν εκεί για να εξαπλωθεί στην υπόλοιπη ανθρωπότητα.

Διάβασε ακόμα: Αυτή είναι ίσως η πιο ακριβή μικροσκοπική τσάντα του κόσμου

Jacquemus fashion show 2020

Η επιλογή του σχεδιαστή να ''προδώσει'' την γαλλική πρωτεύουσα και να φέρει όλα τα ''it'' girls στον παράδεισο της Valensole στην οροσειρά Alpes-de-Haute-Provence, εκεί όπου οι λεβάντες απλώνονταν ώσπου μπορούσε να δει το ανθρώπινο μάτι, στέφθηκε με επιτυχία, αφού ταίριαξε απόλυτα με τα παστέλ σύνολα που κατέβαιναν από την οροσειρά πάνω σε ένα φανταχτερό pink διάδρομο. 

Jacquemus spring 2020

Jacquemus spring 2020

Jacquemus spring 2020

''Αναζήτησα ένα μέρος που να μοιάζει με postcard -να μοιάζει τόσο ψεύτικο. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα να μετατρέψω κάτι κλισέ σε κάτι καλλιτεχνικό, με αυτόν τον pink διάδρομο στην μέση και να μοιάζει σαν ένα installation από κάποιον σύγχρονο καλλιτέχνη από τον Christo ίσως, ή σαν πίνακας του David Hockney'', ανέφερε ο Jacquemus μετά το τέλος του show του στο WWD.

Jacquemus show 2020

Jacquemus show 2020

Jacquemus show 2020

Jacquemus show 2020

Η πρόσκληση ήρθε ''πακέτο'' με μια αντηλιακή κρέμα προειδοποιώντας τους καλεσμένους για τις υψηλές θερμοκρασίες, που ανέβηκαν ακόμα περισσότερο όταν το πρώτο look έκανε την εμφάνισή του στην πασαρέλα.

Επιδιώκοντας να ξεπεράσει το προφίλ του σχεδιαστή με τα τεράστια καπέλα και τις μικροσκοπικές τσαντούλες και να επικεντρωθεί στα ρούχα, αυτή τη φορά ο Jacquemus έβαλε όλη του την μαεστρία σε σύνολα με κεντήματα ή χαραγμένα με λέιζερ μοτίβα που μπορεί να έμοιαζαν απλά, έκρυβαν όμως όλη την τέχνη της υψηλής ραπτικής. Όλο αυτό ήρθε να το επισφραγίσει και η πρώτη συνεργασία του σχεδιαστή με την Swarovski, με 385,000 κρύσταλλα σε γυναικεία και αντρικά σύνολα, τσάντες, παπούτσια και αξεσουάρ.

Jacquemus spring 2020

Jacquemus spring 2020

Jacquemus spring 2020

Jacquemus spring 2020

Jacquemus spring 2020

Mind-blowing!

Διάβασε ακόμα: 'Karl For Ever': Η εκδήλωση μνήμης για τον Lagerfeld συγκέντρωσε όλο τον κόσμο της μόδας στο Grand Palais

Home