Thumbnail

Αυτό το πουκάμισο είναι το big hit του καλοκαιριού και μάντεψε ποιά Κύπρια το φόρεσε πρώτη Αυτό το πουκάμισο είναι το big hit του καλοκαιριού και μάντεψε ποιά Κύπρια το φόρεσε πρώτη

Θα το βρεις από το Mango μέχρι το Zara..
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις πετύχει τα πουκάμισα με τα χαβανέζικα μοτίβα κάπου στα μαγαζιά ή στο feed του Instagram... Τις τελευταίες μέρες τα dad shirts είναι παντού και μάλλον αυτή η τάση άρχισε να εξαπλώνεται επικίνδυνα.

Τι εννοούμε όταν λέμε επικίνδυνα; Πως είναι θέμα χρόνου να γίνουν στολή γι' αυτό αν είσαι φαν του κομματιού τότε αυτή είναι η στιγμή για να το φορέσεις περήφανα και να αποδείξεις πόσο ενημερωμένη είσαι.

Τα κοντομάνικα πουκάμισα με τροπικά μοτίβα έκαναν από πέρσι την εμφάνισή τους στην γκαρνταρόμπα μας αλλά έμελλε να είναι φέτος η στιγμή τους με τις influencers της μόδας και την high street να τα μετατρέπει σε must have κομμάτι των καλοκαιρινών μας διακοπών.

Διάβασε ακόμα: Η λεοπάρ φούστα που όλες φορέσαμε κυκλοφορεί σε νέο καλοκαιρινό print

Για να μην στα πολυλογώ το δικό μας fashion ''it'' girl, Άντρια Αλετράρη έκανε ήδη το αναμενόμενο ποστ στο Instagram από το Μιλάνο φορώντας το Mango πουκάμισό της με ψηλόμεση μπεζ βερμούδα και μαύρο κορμάκι.

Andria Aletrari Mango

Εμείς φυσικά κάναμε μια ''έρευνα'' και ανακαλύψαμε πώς μπορούμε να το συνδυάσουμε και με άλλους τρόπους εμπνευσμένες από διάφορες trend setters.

Με ντένιμ φούστα και mules με ανοιχτά κουμπιά για ένα πιο σέξι look.

Hawaiian shirt street fashion

Σε πιο cool ύφος με loose-fit τζιν και T-shirt από μέσα για ένα boyfriend look όπως η Gilda Ambrosia.

street fashion hawaiian shirt

Με το σορτσάκι του μπασκετμπολίστα όπως η Veronika Heilbronner για ένα sporty look.

Veronika Heilbronner Hawaiian shirt

Με μπεζ ασύμμετρη φούστα και naked kitten heels για ένα θηλυκό στυλ κατάλληλο και για το γραφείο ή σεταρισμένο με το ίδιο σορτσάκι όπως το είδαμε στα σύνολα του οίκου Gucci.

Hawaiian shirt street looks

MANGO

Mango tropical prints

TOPSHOP

Topshop shirt

ZARA

ZARA Hawaiian shirt

GUCCI

Gucci hawaiian shirt

Διάβασε ακόμα: Το φόρεμα που πρέπει να βάλεις στην καλοκαιρινή σου shopping list πριν να είναι αργά

Home