Thumbnail

Να μου το θυμηθείς, αυτό είναι το ''it'' shoe που σε λίγο καιρό θα βλέπεις παντού στο Instagram Να μου το θυμηθείς, αυτό είναι το ''it'' shoe που σε λίγο καιρό θα βλέπεις παντού στο Instagram

Έρχεται από τον οίκο που μάς χάρισε την ''it' bag της σεζόν για να αλλάξει τους κανόνες του παιχνιδιού
Πέρσι τέτοιο καιρό συζητούσαμε για τα σανδάλια με κορδόνια του οίκου The Row, των Mary-Kate και Ashley Olsen... Ένα χρόνο μετά το συγκεκριμένο σχέδιο μοιάζει τόσο χθεσινό, αφού ένα νέο είδος ήρθε να πάρει τη θέση του. Όπως συμβαίνει άλλωστε με όλα τα εφήμερα κομμάτια της μόδας.

Δεν υπήρξε στιγμή που να μην άνοιγες το Instagram και να μην συναντούσες μια influencer να τα φοράει. Αυτό πρόκειται να συμβεί και με αυτό το νέο ζευγάρι που ήδη άρχισε να κάνει την εμφάνισή του στο feed μας.

Κι ενώ λίγες μέρες πριν μιλούσαμε για τον Daniel Lee, το νέο wunderkid της μόδας και νέο καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου Bottega Veneta, που επανακυκλοφόρησε την pouch bag προκαλώντας μια μαζική τρέλα ανάμεσα στα κορίτσια της μόδας, να που έρχεται να μας επιβεβαιώσει.

Διάβασε ακόμα: Αυτή είναι η νέα ''it'' bag που κρατάνε ήδη όλες οι influencers στο Instagram

Ο Ιταλός σχεδιαστής και πρώην δεξί χέρι της Phoebe Philo μόλις μάς χάρισε τα παπούτσια του 2019, ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα από δίχτυ και τετράγωνη μύτη -ναι, σωστά διάβασες-, και αλυσίδα στο μπροστινό μέρος, που καλό θα ήταν να ετοιμαστείς ψυχολογικά γιατί θα τα δεις παντού. Το συγκεκριμένο σχέδιο κυκλοφόρησε αυτό τον μήνα σε nude και μαύρο και αναμένεται να ξεπουλήσει αμέσως.

 

Κι αν ακόμη έχεις τις αμφιβολίες σου για την επιτυχία του Daniel Lee, θα σου πούμε απλά πως ένας νέος λογαριασμός στο Instagram με την ονομασία @newbottega έρχεται να την επισφραγίσει μετρώντας ήδη περισσότερους από 10.000 followers.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shades of nude ✨ #DanielLee #BottegaVeneta

A post shared by BOTTEGA VENETA by Daniel Lee (@newbottega) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lean on ? | Anzeige @jeremy.moeller

A post shared by A Y L I N (@aylin_koenig) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sit down please ? | Anzeige

A post shared by A Y L I N (@aylin_koenig) on

Διάβασε ακόμα: Τα πέδιλα της Emily Ratajkowski είναι απίστευτα σέξι και κοστίζουν 90 ευρώ

Home