Thumbnail

Τα πέδιλα της Emily Ratajkowski είναι απίστευτα σέξι και κοστίζουν 90 ευρώ Τα πέδιλα της Emily Ratajkowski είναι απίστευτα σέξι και κοστίζουν 90 ευρώ

Και μπορείς να τα βρεις σε 10 διαφορετικά χρώματα
Το σύνολό της θα μπορούσε να είναι ο ορισμός του modern bride look... Όμως όχι, η Emily Ratajkowski δεν πήγαινε -ξανά- για γάμο, αλλά για να γιορτάσει την συνεργασία της με το brand Nasty Gal στη Νέα Υόρκη ντυμένη στα λευκά.

Η πανέμορφη EmRata εμφανίστηκε λοιπόν με ένα λευκό mini coat dress με oversized τσέπες και ζώνη στη μέση και συμπλήρωσε το σύνολό της με ένα ζευγάρι πέδιλα που κέρδισαν όλη την προσοχή των fashion blogs.

Emily Ratajkowski Steve Madden

Διάβασε ακόμα: Όλες θα θέλαμε να έχουμε το στυλ της Emily Ratajkowski όταν παίρνουμε τον σκύλο μας βόλτα

Παρά τον άστατο καιρό που πλήττει αυτές τις μέρες τη Νέα Υόρκη, το ''it'' girl δεν έκανε εκπτώσεις στο προγραμματισμένο look της. Τα λευκά πέδιλά της ανήκουν στη νέα συλλογή της μάρκας Steve Madden και κυκλοφόρησαν σε 10 διαφορετικά χρώματα για το καλοκαίρι. 

Τα συγκεκριμένα λευκά mules είναι η τέλεια επιλογή ακόμα και για νύφες αφού το κλασσικό μίνιμαλ σχέδιό τους ταιριάζει σε κάθε look, ενώ το μεσαίο τακούνι τα κάνει και εύκολα στο περπάτημα και άνετα, αν έχετε να παρευρεθείτε σε κάποιο event.

Emily Ratajkowski Steve Madden

Το καλύτερο φυσικά είναι ότι κοστίζουν 90 ευρώ και μπορείτε να τα φοράτε όλο το καλοκαίρι ακόμα και με τα τζιν ή της βερμούδες σας και να απογειώσετε αυτόματα το σύνολό σας. Αν πάλι το λευκό σου κάνει πολύ ''νυφικό'' και θες κάτι πιο extreme τότε το κίτρινο φωσφόρο θα σε βάλει κατευθείαν στο παιχνίδι της μόδας, ενώ η εκδοχή από raffia είναι η αγαπημένη μας και ιδανική για πιο κλασσικές περιπτώσεις.

STEVE MADDEN

Steve Madden Erin shoes

Διάβασε ακόμα: Η Emily Ratajkowski φόρεσε το χρώμα του 2019 με τον πιο απλό τρόπο και έδειχνε τόσο cool!

Home