Thumbnail

Στο rehearsal dinner του γάμου της η Zoë Kravitz φόρεσε κάτι που δύσκολα θα έβαζε μια Κύπρια νύφη Στο rehearsal dinner του γάμου της η Zoë Kravitz φόρεσε κάτι που δύσκολα θα έβαζε μια Κύπρια νύφη

Και απέδειξε ότι είναι το απόλυτο είδωλο της σύγχρονης μόδας!
'Οσο κι αν λατρεύεις τη μόδα, όσο κι αν ακολουθείς κάθε τάση που ''ξεσπά'' στο Instagram, παραδέξου το πως, για την ημέρα του γάμου σου ονειρεύεσαι κάτι πιο κλασσικό... Ίσως κάτι λιτό και μίνιμαλ, δεν αντιλέγω, αλλά με τίποτα biker shorts...

Αυτό δεν ισχύει για την Zoë Kravitz. Το διάσημο κορίτσι της μόδας και πρωταγωνίστρια της σειράς ''Big Little Lies'' βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο Παρίσι, το οποίο επέλεξε για τον γάμο της με τον Karl Glusman, μαζί με τους διάσημους γονείς της, Lenny Kravitz Lisa Bonet και τους διάσημους φίλους της, ανάμεσά τους και η συμπρωταγωνίστριά της Reese Witherspoon. 

Και όπως συνηθίζεται στην ''γειτονιά'' των celebrities μια σειρά από happenings προηγήθηκαν της μεγάλης ημέρας ανάμεσά τους και ένα δείπνο στο οποίο το ''it'' girl εμφανίστηκε με... κολάν ποδηλασίας! 

Zoe Kravitz wedding

Η Zoë και ο σύντροφός της κατέφθασαν στο εστιατόριο Lapérouse, με την ίδια για ακόμα μια φορά να αποδεικνύει το μοναδικό της fashion sense ''καταπατώντας'' κάθε bridal κανόνα με ένα διχτυωτό φόρεμα στολισμένο με πέρλες και κρόσσια φορεμένο πάνω από ένα λευκό μεταξωτό bra και bike shorts.

Το custom made φόρεμα δια χειρός Danielle Frankel σε συνδυασμό με το λευκό σετ από μέσα ταίριαζε 100% με το laid back cool boho στυλ της και εννοείται πως μάς έχει ενθουσιάσει! 

Zoe Kravitz wedding

Φυσικά, δεν περιμέναμε από το γνωστό κορίτσι της μόδας και πρόσωπο του YSL Beauty να επιλέξει κάτι ''συντηρητικό'' αλλά η αλήθεια είναι πως αυτό ξεπέρασε και την πιο τρελή μας φαντασία.

Zoe Kravitz wedding

Τι λες, θα το τολμούσες;

Διάβασε ακόμα: Η Sophie Turner φόρεσε το πιο απλό λευκό φόρεμα για το pre-party του γάμου της

 

Home