Thumbnail

Τα καλύτερα κομμάτια για να φορέσεις πάνω από το μαγιό σου από την παραλία μέχρι το κάμπινγκ στο Λατσί Τα καλύτερα κομμάτια για να φορέσεις πάνω από το μαγιό σου από την παραλία μέχρι το κάμπινγκ στο Λατσί

Τα Insta-girls μάς δείχνουν τα πιο εύκολα beach looks
Στην παραλία δεν χρειάζονται υπερβολές και υπερπαραγωγές. Αυτό που χρειάζεται είναι ένα κομμάτι πάνω από το μαγιό σου για να αποδείξεις πόσο ''ενημερωμένη'' είσαι και στο beach style. Αφού λοιπόν αγόρασες το φετινό σου μαγιό ακολουθώντας τις τάσεις του καλοκαιριού, ήρθε η στιγμή για τα cover-ups...

Και το να βρεις το κατάλληλο κομμάτι που θα ταιριάζει και θα είναι ευκολοφόρετο, ενώ θα είναι παράλληλα κατάλληλο για να το ρίξεις πάνω από ένα βρεγμένο μαγιό, μπορεί να μοιάζει αλλά δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Ξεκίνα ορίζοντας το στυλ παραλίας που θες να ακολουθήσεις. Είσαι μίνιμαλ; Σου αρέσουν τα κρόσσια και τα πλεκτά κομμάτια; Είσαι φαν των prints; Από εκεί και πέρα κάνε μια έρευνα στη ντουλάπα σου και δες τα κομμάτια που δουλεύουν. Στο μεταξύ μπορείς να ρίξεις μια ματιά στα beach looks των trendsetters του Instagram μήπως ''κλέψεις'' καμιά ιδέα.

Μίνιμαλ

Μείνε πιστή στα basic χρώματα και τα neutrals με απλά κομμάτια που δεν έχουν πολλή πληροφορία. Ένα πλεκτό αμάνικο τοπ έχει φέτος την τιμητική του ανάμεσα στις τάσεις του καλοκαιριού ή μπορείς να ακολουθήσεις μια πιο συνηθισμένη πρόταση με ένα λευκό λινό πουκάμισο. Ολοκλήρωσε το beach look σου με ένα κλασσικό ψάθινο καπέλο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

they named this hat “the neada” ???? ?? my favorite from the collection, thank you @tioytia

A post shared by Neada Deters (@neadajane) on

 

Bohemian

Ένα όμορφο φόρεμα με κεντήματα που να φθάνει μέχρι κάτω από το γόνατο και με πλούσια μανίκια συνδυασμένο με ένα ζευγάρι απλά καφέ σανδάλια θα σε συνοδεύσει από την παραλία μέχρι ένα δείπνο σε νησί. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bts moment @saylorny ??

A post shared by Natalia Castellar Calvani (@nataliacastellarcalvani) on

 

Κλασσικά κι αγαπημένα

Το απλό ριχτό σου φορεματάκι θα σε σώσει ακόμα μια καλοκαιρινή σεζόν! Πουά ή ριγέ ίσως με φιογκάκια-τσαχπινιά στα μανίκια στα χρώματα του Αιγάιου ή σε κάτι πιο έντονο όπως κίτρινο ή πορτοκαλί δεν θα σε ''προδώσει'' ποτέ.

 

Διάβασε ακόμα: Είσαι έτοιμη να φορέσεις αυτό το καπέλο στις διακοπές σου;

Arts & Crafts

Αν σου αρέσουν τα ιδιαίτερα κομμάτια που δείχνουν βγαλμένα από την ντουλάπα της γιαγιάς, τότε ένα κροσέ τοπ με πολύχρωμα γεωμετρικά σχέδια είναι αυτό που χρειάζεσαι. Για να δώσεις ένα πιο σύγχρονο στυλ στο look σου συνδύασε το με ένα bucket hat που αποδείξει και το fashion sense σου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

no pants required ?????

A post shared by alyssa coscarelli (@alyssainthecity) on

 

Sporty

Αν είσαι κορίτσι που κυκλοφορεί με κολάν ποδηλασίας και crop tops στην πόλη, τότε μπορείς να φέρεις αυτό το streetwear attitude και στην παραλία, πολύ απλά φορώντας με το μπικίνι σου ένα αθλητικό σορτσάκι και το bucket hat σου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@kith excursion ??

A post shared by Olivia Perez (@livvperez) on

 

Διάβασε ακόμα: Το φόρεμα που πρέπει να βάλεις στην καλοκαιρινή σου shopping list πριν να είναι αργά

Romantic

Αν είσαι κορίτσι που του αρέσουν τα κοριτσίστικα κομμάτια, τότε ένα λευκό babydoll, μια μπλούζα με πτυχώσεις και φουσκωτά μανίκια ή ένα φόρεμα-σφηκοφωλιά θα συνοδεύσει υπέροχα το ρετρό μπικίνι σου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Little sneak peek of @annarvitiello and I’s collaboration with @maiyo_london coming soon ??

A post shared by B E T T I N A L O O N E Y (@bettinalooney) on

 

Traveller's must-have

Η επιστροφή του σαρόνγκ είναι για σένα που ταξιδεύεις ήρθε σαν δώρο εξ' ουρανού. Βάλε 2-3 κομμάτια με prints στη βαλίτσα σου -δεν πιάνουν άλλωστε πολύ χώρο- και θα δεις πως από το κάμπινγκ στην Πόλη Χρυσοχούς μέχρι ένα road trip θα γίνουν ο καλύτερος σύντροφός σου.

 

Διάβασε ακόμα: Η μεγαλειώδης επιστροφή του σαρόνγκ στις ντουλάπες των fashion girls

Home