Η Céline Dion είναι η #QUEEN του Paris Couture Week

Η ντίβα της μουσικής βρίσκεται αυτό το διάστημα στην πρωτεύουσα της μόδας και κάθε μεγάλος οίκος επιδιώκει να την έχει στην πρώτη σειρά του show του, ενώ οι φωτογράφοι της street μόδας ''θυσιάζουν'' κάθε ''it'' girl για χάρη της.

Άλλοτε με εξτράβαγκαντ σύνολα όπως το πολύχρωμο κορμάκι που φόρεσε η Gigi Hadid στο catwalk του Off-White λίγες μέρες πριν ή με ένα μαύρο unitard του Chanel, η Céline Dion έκανε κάθε άλλη εμφάνιση να δείχνει το λιγότερο αδιάφορη.

Διάβασε ακόμα: Στους δρόμους τους Παρισιού είδαμε όλες τις τάσεις της σεζόν μαζεμένες...

Αφού υποκλιθούμε στον προσωπικό της στιλίστα Law Roach που κατάφερε να την μετατρέψει τα τελευταία χρόνια σε high fashion star ας απολαύσουμε μερικά από τα πιο θρυλικά σύνολα που πέρασαν από μπροστά μας αυτές τις ημέρες.

Ξεκίνησε με ένα ονειρεμένο party look με τοπ από φτερά του brand THE ATTICO από τις ιταλίδες influencers Gilda Ambrosio και Giorgia Tordini με πέδιλα με γουνάκι στο ίδιο ροζ χρώμα και logo τσάντα του οίκου Fendi.

Τόλμησε το πολύχρωμο Off-White look από την ανοιξιάτικη συλλογή του Virgil Abloh.

Έκανε όλες τις υπόλοιπες να δείχνουν κακές απομιμήσεις με το κολάν ποδηλασίας, με ένα unitard του οίκου Chanel και το logo του οίκου σε ασημί αλυσίδες.

Όταν μετέτρεψε τους δρόμους σε πασαρέλα κάνοντας το δικό της fashion show με μια κίτρινη tutu φούστα.

Μπορεί στο Παρίσι η θερμοκρασία να έδειχνε 35 βαθμούς κελσίου, τίποτα όμως δεν φαίνεται να ''συγκινούσε'' την Céline Dion που εμφανίστηκε με δερμάτινα γάντια όπερας.

Και εννοείτε πως βρήκε χρόνο να αλλάξει σε ένα φούξια party dress από την Miu Miu για το resort show του οίκου.

Υποκλινόμαστε στο απόλυτο είδωλο της εβδομάδας υψηλής ραπτικής μετά από αυτό το 3D φόρεμα και την φουτουριστική εμφάνισή της με την υπογραφή του Iris Van Herpen.

Διάβασε ακόμα: Εμπνευσμένο από τις Καρυάτιδες το couture show του Dior

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ