Thumbnail

Η Céline Dion φόρεσε το διάσημο κολιέ από τον Τιτανικό στην εβδομάδα μόδας και έγινε χαμούλης! Η Céline Dion φόρεσε το διάσημο κολιέ από τον Τιτανικό στην εβδομάδα μόδας και έγινε χαμούλης!

Με αυτή την εμφάνιση έγινε και επίσημα η απόλυτη σταρ της εβδομάδας μόδας
Από την έναρξη της εβδομάδας υψηλής ρπατικής στο Παρίσι η Céline Dion δεν σταματά να κάνει τα φλας των φωτογράφων μόδας ν' αστράφτουν με την διάσημη ντίβα να μετατρέπεται στην απόλυτη σταρ της street μόδας με τα statement looks της.

Στην τελευταία της εμφάνιση η Céline Dion ωστόσο δεν φρόντισε απλώς να φορέσει ακόμα ένα θεϊκό σύνολο αλλά να επισφραγήσει τον τίτλο της με ένα κόσμημα που απογείωσε όλη της την παρουσία στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι. 

Διάβασε ακόμα: Η Céline Dion είναι η #QUEEN του Paris Couture Week

Η ντίβα της μουσικής σκηνής απέτεινε φόρο τιμής στην ταινία που της χάρισε μάλιστα το Όσκαρ το 1998, τον Τιτανικό φορώντας στον λαιμό το iconic κολιέ ''Heart of The Ocean'', μια ρέπλικα που παρουσίασε ο οίκος Vetements στο show του πριν λίγες ημέρες ως αναφορά στην θρυλική ταινία του James Cameron.

Celine Dion Heart of The Ocean necklace

H εμφάνιση της 21 χρόνια μετά με το κολιέ που φόρεσε στην ταινία του 1997 και το οποίο ήταν μια δημιουργία του οίκου Cartier ήταν λογικό να προκαλέσει παραλλήρημα στους φαν της αλλά και στον κόσμο της μόδας που την αποθέωσε μετά κι από αυτή την εμφάνιση.

Celine Dion Paris Haute Couture 2019

Η Céline δεν σταμάτησε όμως εκεί. Με ένα T-shirt με την φράση “I Heart Paris Hilton” , έκανε ακόμα μια νοσταλγική αναφορά στα 90s ενώ ολοκλήρωσε το σύνολό της με μαύρη μίνι φούστα και γκρι blazer!

Θ-Ε-Ο-Τ-Η-Τ-Α!

Διάβασε ακόμα: Στους δρόμους τους Παρισιού είδαμε όλες τις τάσεις της σεζόν μαζεμένες...

Home