Thumbnail

Η Emily Ratajkowski μόλις μάς ενημέρωσε για την επιστροφή αυτού του αξεσουάρ από τα 80s Η Emily Ratajkowski μόλις μάς ενημέρωσε για την επιστροφή αυτού του αξεσουάρ από τα 80s

Προσοχή παρακαλώ! Η EmRata έχει κάποιο νέο να σου πει...
Την είδαμε νωρίτερα στην Bella Hadid, όμως η εμφάνιση τη EmRata στην εβδομάδα υψηλής ραπτικής στο Παρίσι ήταν που επισφράγισε την επιστροφή τους...

Ο λόγος για τις πλατιές ζώνες με αγκράφα που φοριούνται ψηλά στη μέση και έχουν την βάση τους πίσω στα 80s. Το αξεσουάρ που είναι συνώνυμο της δεκαετίας της ντίσκο επανήλθε χάρη στα ''it'' girls και είναι όπως φαίνεται θέμα χρόνου να επικρατήσει και στην street μόδα.

Διάβασε ακόμα: Όλες θα θέλαμε να έχουμε το στυλ της Emily Ratajkowski όταν παίρνουμε τον σκύλο μας βόλτα

Emily Ratajkowski Paris Haute Couture

Η Εmily για ακόμα μια φορά με το που πάτησε το πόδι της έκανε τα φλας να αστράψουν και καθόλου αδικαιολόγητα. Με ένα μαύρο εφαρμοστό σετ με μίντι, pencil φούστα και cropped top, τα οποία συνδύασε με τα must have naked πέδιλα της εποχής από το brand, The Row. 

Emily Ratajkowski Paris Haute Couture

Το μίνιμαλ total black look της, αναβαθμίστηκε με μια μεγάλη δερμάτινη ζώνη με χρυσαφένια αγκράφα, φορεμένη ψηλά στη μέση ώστε να τονίζει τις σέξι καμπύλες της και να δείχνει η μέση της στενή για να δημιουργεί μια σιλουέτα κλεψύδρα.

Διάβασε ακόμα: 11.000 fashionistas ''ψήφισαν'' και ανακήρυξαν τα πιο πολυπόθητα σανδάλια του καλοκαιριού

Home