SLAY! Η Beyoncé και η Blue Ivy ήταν οι μόνες που προσέξαμε στην πρεμιέρα του Lion King

Θα ευγνωμονούμε για πάντα τους παραγωγούς του Lion King που επέλεξαν την Beyoncé στον ρόλο της Nala για το remake της κλασσικής ταινίας της Disney. H superstar κρατώντας από το χέρι την κόρη της Blue Ivy εμφανίστηκε χθες στο κόκκινο χαλί και... Ω Θεοί! Οι δυό τους έδειχναν λες και βγήκαν από κάποιο προϊστορικό πύργο και ήρθαν να κατακτήσουν το Hollywood.

Διάβασε ακόμα: Αυτή η σειρά από τον makeup artist της Beyoncé είναι εμπνευσμένη από το Lion King κι ένα δάκρυ μόλις κύλησε

Και η αλήθεια είναι πως όσο κι αν θέλαμε να δούμε και τις υπόλοιπες αφίξεις στην πρεμιέρα, αυτό φάνταζε ανεπίτρεπτο. Μητέρα και κόρη απογείωσαν το γκλάμ με την Queen Bey με μια φαντασμαγορική δημιουργία Alexander McQueen με blazer καλυμμένο στο maximum με silver κοσμήματα και μια διάφανη φούστα με κρύσταλλα ενώ από δίπλα η μικρή έδινε την δική της παράσταση ως η mini-me εκδοχή της.

Η Βασίλισσα της μουσικής βιομηχανίας ήταν η απόλυτη εκπρόσωπος του ''more is more'' αφού ενίσχυσε με ένα εντυπωσιακό βαρύ κόσμημα το γυμνό ντεκολτέ της, ενώ τα ψηλά πέδιλα και η τσάντα της ακολούθησαν την ίδια τακτική διακοσμημένα με ασημένιες πέτρες. Τα μακριά braided μαλλιά της  ήταν μαζεμένα προς τα πίσω ώστε να φαίνονται τα τεράστια σκουλαρίκια της.

Όσο για την πρωτότοκη κόρη του Jay Z και της Beyoncé και fashion icon αν και κράτησε πιο ''χαμηλούς'' τόνους δεν επισκιάστηκε καθόλου από την μαμά της. Με ένα λευκό πουκάμισο μέσα από το αυστηρό tuxedo σακάκι της και με μαύρο κολάν κάτω από την διάφανη φούστα της η Blue Ivy έδωσε την πιο παιδική εκδοχή του look της μαμάς της, ενώ τα braided μαλλιά της ήταν μαζεμένα ψηλά σε δύο σινιόν διακοσμημένα με sequined λαστιχάκια.

Αν και η υπόλοιπη οικογένεια δεν είχε παραστεί στην πρεμιέρα, οι δύο αποδείχθηκαν άξιες εκπρόσωποι, όμως ελπίζουμε να δούμε κάποια στιγμή στις παγκόσμιες πρεμιέρες τον Jay Z και τα δίδυμα...

Διάβασε ακόμα: Δες το trailer του remake της ταινίας «Lion King» (Βίντεο)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ