Thumbnail

Δες πώς η Emily Ratajkowski φόρεσε το κομμάτι-κλειδί του καλοκαιριού και ετοιμάσου να την αντιγράψεις Δες πώς η Emily Ratajkowski φόρεσε το κομμάτι-κλειδί του καλοκαιριού και ετοιμάσου να την αντιγράψεις

Με αυτή την καλοκαιρινή φόρμουλα δεν πρόκειται να πέσεις σε κάποιο στιλιστικό λάθος
Ακόμα μια συνηθισμένη μέρα, ακόμα μια βόλτα με τον Colombo... Η Emily Ratajkowski έχει φροντίσει να κάνει πιο ενδιαφέρουσα την καθημερινότητά μας κάθε φορά που κυκλοφορεί με τον σκύλο της στους δρόμους της Νέας Υόρκης, παραδίδοντας μαθήματα δροσερού καλοκαιρινού στυλ.

Αυτή τη φορά το ''it'' girl επέλεξε ένα από τα κλασσικά κομμάτια που αυτό το καλοκαίρι εμφανίστηκαν ως μεγάλη τάση ανάμεσα στις influencers, από fashion bloggers μέχρι royalties, όπως η Meghan Markle.

Το λευκό ανάλαφρο πουκάμισο έχει πλέον και την ψήφο της EmRata που εμφανίστηκε με το όχι πια και τόσο basic κομμάτι προτείνοντας ένα all white look.

Διάβασε ακόμα: Όλες θα θέλαμε να έχουμε το στυλ της Emily Ratajkowski όταν παίρνουμε τον σκύλο μας βόλτα

Emily Ratajkowski white shirt

Η σχεδιάστρια του swimwear brand Inamorata, απογείωσε ένα μίνιμαλ μονόχρωμο σύνολο με το λευκό Tie-Front Cropped Twill Shirt που είδαμε στη νέα συλλογή του παριζιάνικου brand, Jacquemus το οποίο συνδύασ με μια κρεμ πλεκτή φούστα και ολοκλήρωσε το look της με λευκά sneakers, cat-eye γυαλιά ηλίου και τους αγαπημένους της χρυσούς κρίκους.

Παραδίδοντας μαθήματα απλότητας και ανεπιτήδευτου στυλ η EmRata για ακόμα μια φορά έγινε το go-to girl της σημερινής μας εμφάνισης.

Διάβασε ακόμα: Τα Mango σκουλαρίκια της Emily Ratajkowski κοστίζουν λιγότερο από €10 και μπορείς να τ' αποκτήσεις σήμερα online 

Home