Thumbnail

Ο Gucci πέθανε! Αυτή είναι η νέα ζώνη που φοράνε οι ''ενημερωμένες'' influencers Ο Gucci πέθανε! Αυτή είναι η νέα ζώνη που φοράνε οι ''ενημερωμένες'' influencers

Μπορείς να φανταστείς από ποιόν οίκο μάς έρχεται...
Θυμάσαι μια εποχή που δεν μπορούσες να κυκλοφορήσεις έξω και η ζώνη του οίκου Gucci εμφανιζόταν σαν εφιάλτης μπροστά σου; Μέχρι και η κουτσή Μαρία είχε καταντήσει να περιφέρεται διαφημίζοντας το λογότυπο GG... Ευτυχώς αυτές οι μέρες πέρασαν...

Και να που ευτυχώς ένα άλλο brand έρχεται να διεκδικήσει τον θρόνο... Το hashtag #OldCeline είναι η νέα εμμονή των πιο ''ενημερωμένων'' influencers και αναφέρεται στο νέο στυλ του οίκου Bottega Veneta. 

Για τον Daniel Lee τα 'χουμε πει... Το νέο πρόσωπο της μόδας που έφερε ξανά τον ιταλικό οίκο στο προσκήνιο κατάφερε όχι μόνο να κερδίσει την προσοχή της ελίτ, αλλά να δώσει απλόχερα στα ''it'' girls κομμάτια που γρήγορα έγιναν viral στην street μόδα και να δημιουργήσει στο Instagram το ''νέο κύμα'' που αναπολεί τις παλιές εποχές του οίκου Celine -αφού ο ίδιος υπήρξε το δεξί χέρι της Phoebe Philo όσο αυτή βρισκόταν στο τιμόνι του οίκου- μέσα από την δική του συλλογή για τον Bottega Veneta. 

Μετά την pouch bag και τα παπούτσια δίχτυ -αν δεν το έχεις κάνεις ήδη, ενημερώσου αμέσως μέσα από τα links πιο κάτω- ο 32χρονος βρετανός σχεδιαστής ενισχύει με ένα ακόμα κομμάτι το feed των Insta-girls. Μια δερμάτινη ζώνη με χρυσή αγκράφα σε σχήμα πέταλο που έρχεται να ενισχύσει τα μίνιμαλ σύνολά τους -ακόμα και πάνω από ολόσωμα μαγιό. Ήδη την έχουμε εντοπίσει σε πολλούς λογαριασμούς και όπως φαίνεται δεν θα αργήσει να εξαπλωθεί παντού.

Διάβασε ακόμα: Αυτή είναι η νέα ''it'' bag που κρατάνε ήδη όλες οι influencers στο Instagram

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tan Lines〰️

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hola Señorita?? Love this skirt, that is made by local artisans in France using only vintage fabrics♻️

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Unfortunately they didn’t have the buckle in a bigger size

A post shared by Xenia Adonts (@xeniaadonts) on

 

Διάβασε ακόμα: Να μου το θυμηθείς, αυτό είναι το ''it'' shoe που σε λίγο καιρό θα βλέπεις παντού στο Instagram 

Home