Thumbnail

Ο Balenciaga ξέφυγε και πουλάει τώρα ένα παγουράκι στα 690 ευρώ! Ο Balenciaga ξέφυγε και πουλάει τώρα ένα παγουράκι στα 690 ευρώ!

Ένας μάλλον ακριβούτσικος τρόπος για να ξεδιψάς το καλοκαίρι
Το είδαμε στην επίδειξη μόδας του οίκου για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019-20 φορεμένο χιαστί πάνω από τα φορέματα των μοντέλων σαν τσαντάκι με παγουράκι... Τώρα ήρθε η στιγμή να το συναντήσουμε και στην αγορά στην τιμή των 690 ευρώ!

Ναι, πολύ σωστά κατάλαβες! Το τσαντάκι που έχει σχεδιάσει ο Demna Gvasalia για τον Balenciaga και θα το βρεις να πουλιέται ως shopping phone holder στο online shop του οίκου είναι το ίδιο που είδαμε και την πασαρέλα και η τιμή του είναι κάπως... τσουχτερή!

Διάβασε ακόμα: Ο Gucci πέθανε! Αυτή είναι η νέα ζώνη που φοράνε οι ''ενημερωμένες'' influencers

Αν και κάπως ακριβό για την συγκεκριμένη χρήση, το τσαντάκι έτσι όπως χρησιμοποιήθηκε στο catwalk είναι μια καλή δικαιολογία για να μην ξεχνάμε να κουβαλάμε μαζί μας το επαναχρησιμοποιήσιμο παγουράκι ή το coffee cup μας συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος και την μη χρήση πλαστικών μπουκαλιών μιας χρήσης.

Balenciaga water bottle

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο οίκος μεταφέρει μέσα από ένα αξεσουάρ του το μήνυμα της δράσης υπέρ του περιβάλλοντος. Ποιός μπορεί να ξεχάσει το 2017 τον σάλο που δημιουργήθηκε όταν κυκλοφόρησε μια σειρά από πανάκριβες τσάντες ίδιες με τις shopping bags του IKEA. Η αλήθεια είναι ότι και τότε πίσω από όλα τα πυρά που δέχτηκε τουλάχιστο μετέφερε ένα σημαντικό μήνυμα, αυτό της χρήσης επαναχρησιμοποιήσιμων τσαντών στο supermarket και της εξάλειψης των πλαστικών σακούλων μιας χρήσης.

Διάβασε ακόμα: Δεν φαντάζεσαι με ποιόν μεγάλο οίκο συνεργάστηκε η Havaianas

 

Home