Thumbnail

7 φθινοπωρινές τάσεις στις τσάντες για να υιοθετήσεις πριν απ' όλες! 7 φθινοπωρινές τάσεις στις τσάντες για να υιοθετήσεις πριν απ' όλες!

Από micro minis μέχρι γούνινες faux λεπτομέρειες αυτά είναι τα στυλ που θα κυριαρχήσουν τη νέα σεζόν
Μπορεί να είναι κάπως καταθλιπτική η στιγμή που αναγκάζεσαι να φυλάξεις όλες τις καλοκαιρινές σου τσάντες και να μπεις σε φθινοπωρινή διάθεση, όμως ο ενθουσιασμός σου για μια νέα αγορά κάθε σεζόν σβήνει κάθε ίχνος μελαγχολίας.

Για να ανυψώσουμε το ηθικό σου εμείς εντοπίσαμε και σου παραδίδουμε κατευθείαν από τα catwalks 7 μεγάλες τάσεις στις τσάντες του Φθινοπώρου που μπορείς από αυτή τη στιγμή να ξεκινήσεις να ακολουθείς για να αποδείξεις πόσο ''ενημερωμένη'' είσαι. Πες λοιπόν ένα ''στο επανηδείν'' στην ψάθινη τσάντα παραλίας και ετοιμάσου για νέες shopping κατακτήσεις.

Διάβασε ακόμα: H τάση στις τσάντες που κυριάρχησε στην εβδομάδα μόδας της Κοπεγχάγης

1.Cozy Covers: Από τα après-ski αξεσουάρ στον Chanel μέχρι τις χρωματιστές tote bags στον Off-White οι τσάντες της νέας σεζόν είναι επενδυμένες με τα πιο ζεστά faux γούνινα υφάσματα και έτοιμες για να σε οδηγήσουν μέχρι ένα χειμωνιάτικο σαλέ. 

fall bags 2020 trends

 

2. Στο χέρι: Οι τσάντες ώμου δίνουν τη θέση τους σε περίτεχνες λαβές και κρίκους που στολίζουν σαν κόσμημα το χέρι και καταλήγουν σε μικρά κομψοτεχνήματα.

fall bags 2020 trends

 

3.Croc-Effect: Όπως και να 'χει τίποτα δεν μπορεί να ανταγωνιστεί μια τσάντα με croc εφέ. Από τη Νέα Υόρκη μέχρι το Παρίσι οι σχεδιαστές μάς έδειξαν τον τρόπο να αναβαθμίσουμε την εμφάνισή μας και να δώσουμε μια νότα πολυτέλειας σε κάθε look. Και εννοείται πως μιλάμε πάντα για faux! 

fall bags 2020 trends

 

4. Oversize Totes: Αυτό είναι ένα ευχάριστο νέο για τα κορίτσια που είναι αδύνατο να ''επιβιώσουν'' με την τάση των micro bags από το πρωί μέχρι το βράδυ. Οι οίκοι Proenza Schouler, Dior, Giambattista Valli ανάμεσα σε άλλους μάς χάρισαν μια καλή δικαιολογία για να συνεχίσουμε να κυκλοφορούμε με τις γιγαντιαίες τσάντες μας στην πόλη.

fall bags 2020 trends

 

5. Micro Minis: Δεν πάνε πουθενά. Από τη στιγμή που ο Jacquemus μάς προκάλεσαι να αποχωριστούμε τα περιττά και να κυκλοφορούμε με ένα κραγιόν στο τσαντάκι μας, και οι fashion infuencers αποδέχτηκαν την πρόκληση, οι υπόλοιποι οίκοι άρχισαν να μας προσφέρουν τα πιο χαρακτηριστικά τους ντιζάιν στην πιο μικροσκοπική εκδοχή τους.

fall bags 2020 trends

 

6. Double Trouble: Κι αν σε φτάνει η μία, μην μου αγχώνεσαι. Μπορείς να κυκλοφορείς πλέον με δύο τσάντες και κανείς να μην σε περάσει για ''παράξενη''. Ναι, οι οίκοι ανέβασαν στις πασαρέλες τσαντάκια σαν αξεσουάρ στις τσάντες σε περίπτωση που δεν είσαι ιδιαίτερα φαν του μίνιμαλ.

fall bags 2020 trends

 

7. Κλασσικές αλυσίδες: Carolina Herrera, Altuzarra, Chloé και άλλοι μάς υπενθύμισαν ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο chic από την διαχρονική chain bag.

fall bags 2020 trends

Διάβασε ακόμα: H Kim K. εμφανίστηκε με μια από τις 10 exclusive τσάντες αξίας 35.000 δολαρίων και δεν είναι καν ωραία

Home