Thumbnail

H Kim K. εμφανίστηκε με μια από τις 10 exclusive τσάντες αξίας 35.000 δολαρίων και δεν είναι καν ωραία H Kim K. εμφανίστηκε με μια από τις 10 exclusive τσάντες αξίας 35.000 δολαρίων και δεν είναι καν ωραία

Το αστείο είναι ότι εμάς δεν μας αρέσει καθόλου! Εσένα;
Είναι απ' αυτά τα κομμάτια που έχουν ελάχιστοι στον κόσμο... Όχι δεν μιλάμε για κάποιο κομμάτι τέχνης, αλλά για μια τσάντα του οίκου Dior που κυκλοφόρησε μόνο σε 10 κομμάτια παγκοσμίως. Και μια από αυτές την έχει η Kim Kardashian West.

Η διάσημη influencer, επιχειρηματίας και reality star είναι γεγονός πως έχει στην κατοχή της πολλά limited edition κομμάτια από Hermès, Chanel και άλλους μεγάλους οίκους, αφού μαζί με τον σύζυγό της θεωρούνται πραγματικοί συλλέκτες.

Διάβασε ακόμα: Σοβαρά τώρα, τι έπαθαν οι instagrammers με αυτά τα περίεγα γυαλιά ηλίου;

Το τελευταίο της απόκτημα είναι η μεταλλική Dior saddlebag, την οποία πρωτοείδαμε στην επίδειξη μόδας του οίκου για την ανδρική του συλλογή το Νοέμβριο του 2018. Η μεταλλική τσάντα με τις ανάγλυφες λεπτομέρειες ήταν μέρος της συνεργασίας του οίκου με τον εκεντρικό Ιάπωνα καλλιτέχνη Hajime Sorayama.

Kim Kardashian West street fashion

Σύμφωνα με την Vogue, μόνο 10 κομμάτια από το συγκεκριμένο σχέδιο υπάρχουν στον κόσμο και το ένα από αυτά βρίσκεται στην κατοχή της Kim!

Η διάσημη fashion lover αποφάσισε μάλιστα να παρουσιάσει την συγκεκριμένη τσάντα όχι σε κάποιο VIP event αλλά κατά την διάρκεια των διακοπών της στο Malibu, αφού την συνδύασε με ένα χαλαρό oversized Tie-Dye T-shirt, βερμούδα και τα αθλητικά της παπούτσια.

Διάβασε ακόμα: Ο Balenciaga ξέφυγε και πουλάει τώρα ένα παγουράκι στα 690 ευρώ!

 

Home