Thumbnail

Ο απροσδόκητος συνδυασμός που φοράνε όλα τα fashion girls Ο απροσδόκητος συνδυασμός που φοράνε όλα τα fashion girls

Σκέφτηκες ποτέ να ''παντρέψεις'' αυτά τα δύο χρώματα; Αν όχι, ήρθε η στιγμή να το δοκιμάσεις
Υπάρχει μια συνταγή που κάνει αυτή την εποχή τον γύρο του Instagram και που πιθανό στα χαρτιά να μην λειτουργεί, όμως στην street μόδα κάνει θραύση.

Αμέτρητες influencers συνδυάζουν δύο από τις πιο δημοφιλής αποχρώσεις του καλοκαιριού στα πιο φινετσάτα σύνολα. Ο λόγος για το λιλά και το πράσινο που ''παντρεύονται'' και κάνουν ''δήλωση μόδας'' τις περισσότερες φορές επιλέγοντας παστέλ τόνους και κομψά μίνιμαλ κομμάτια. Αν έχεις ακόμα της αμφιβολίες σου ρίξε μια ματιά στα παρακάτω looks των ''it'' girls που είμαι σίγουρη θα σε παρασύρουν και θα πάρεις το ρίσκο.

Διάβασε ακόμα: Σ' ένα μήνα όλα τα fashion girls που ξέρεις θα φοράνε αυτή την τάση

Η Karoline Dall κάνει μια εμφάνιση με τα σταρ κομμάτια του καλοκαιριού συνδυάζοντας τις δύο αποχρώσεις με κρουαζέ λιλά φόρεμα με φουσκωτά μανίκια και μωβ flip flops ενώ ολοκληρώνει το look της με πράσινο bucket hat.

green lilac street fashion

Μια μοντέρνα εκδοχή του ανδρόγυνου στυλ από την Maria Wholly με κομψό λιλά πουκάμισο και παντελόνι σε έντονο πράσινο χρώμα τα οποία συνδυάζει με off-white blazer και αξεσουάρ σε απόχρωση ταμπά.

green lilac street looks

Μια μίνιμαλ προσέγγιση με casual κομμάτια από την Laura Werner με μωβ T-shirt και κομψή φούστα σε ριχτή γραμμή σε απαλή λαχανί απόχρωση.

green lilac street style

Μια πιο ''fashion'' προσέγγιση από την Marie Jedig η οποία ενίσχυσε το καρό φόρεμά της από το brand & Other Stories με ένα παστέλ λιλά trench coat.

green lilac street fashion

Η Fanny Ekstrand μάς δείχνει τον πιο εύκολο τρόπο να ακολουθήσουμε την τάση το φθινόπωρο ρίχνοντας στους ώμους ένα πράσινο ζακετάκι πάνω από το μωβ πουκάμισό της.

green lilac street looks

H Jessie Bush συνδυάζει με μονόχρωμα ασπρόμαυρα αξεσουάρ το πράσινο-λιλά σύνολό της και χαρίζει μια ''ισορροπία'' στην εμφάνισή της ώστε να μην δείχνει υπερβολική.

green lilac street fashion

Διάβασε ακόμα: Αυτή η τάση στα φορέματα είναι εμπνευσμένη από το νυφικό της πριγκίπισσας Diana

 

Home