Thumbnail

Αυτή είναι η τάση στις μπότες που θα δούμε παντού το Φθινόπωρο Αυτή είναι η τάση στις μπότες που θα δούμε παντού το Φθινόπωρο

Ήδη οι trendsetters την έχουν ακολουθήσει...
Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για φθινοπωρινές τάσεις και να μην έχουμε στη λίστα μας τουλάχιστο ένα boot-trend. Με τις influencers να επιστρέφουν από τις διακοπές τους και να βιάζονται να ανακοινώσουν πρώτες τα νέα ''it'' κομμάτια βρήκαμε ήδη το στυλ που θα κυριαρχήσει μέσα στους επόμενους μήνες.

Οι λευκές μπότες μέχρι το γόνατο μπορεί να έχουν την βάση τους στα 60s, όμως φέτος εμφανίζονται σε διαφορετικά στυλ και σχέδια που είναι δύσκολο να τις φορέσεις μόνο με την μίνι φούστα σου. Μπορεί να έχεις τις αμφιβολίες σου και να διστάζεις ακόμα να υιοθετήσεις την τάση -με το θερμόμετρο να χτυπάει τους 40 βαθμούς δεν έχεις έτσι κι αλλιώς επιλογή-, τα διάσημα Insta-girls όμως είναι εδώ για να σε πείσουν με τα looks τους, πως αυτή είναι η κατάλληλη πρόταση όταν έρθει εκείνη η ώρα που θα βάλουμε τα φθινοπωρινά.

Τα neutrals είναι μια καλή βάση για να κάνεις ντεπούτο στις λευκές μπότες σου το φθινόπωρο. Συνδύασε τες με ένα trench coat και μίνι φούστα με πουλόβερ και δημιούργησε ένα look προορισμένο για το street style.

white boots fall 2019

 

Αν θες να δημιουργήσεις ένα σέξι βραδινό σύνολο, τότε ένα μακρύ blazer φορεμένο σαν φόρεμα με ζώνη στη μέση είναι αρκετό αν το συνδυάσεις με τις λευκές σου μπότες μέχρι το γόνατο.

 

Αν ανυπομονείς να ακολουθήσεις την τάση τότε ένα αέρινο μάξι φόρεμα σε ένα από τα χρώματα του Φθινοπώρου συνδυασμένο με τις λευκές μπότες σου θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις ένα έντονο look, αλλά όχι υπερβολικό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

casual?

A post shared by alyssa coscarelli (@alyssainthecity) on

 

Διάβασε ακόμα: Αυτά είναι τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν το Φθινόπωρο

Ένα κατάλευκο σύνολο είναι μια chic επιλογή όλο τον χρόνο...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La crème de la crème @fendi

A post shared by Loulou De Saison - Chloé (@louloudesaison) on

 

Ένα εμπνευσμένο από τα 60s look δεν πρόκειται να σε προδώσει, αφού είναι εδώ και χρόνια δοκιμασμένο. Επίλεξε ωστόσο μοντέρνα κομμάτια για να μην δείχνεις τόσο ρετρό.

boot trend fall 2019

 

Ακόμα κι ένα πολύχρωμο φλοράλ σύνολο ''παίζει'' όταν μιλάμε για τις λευκές σου μπότες. Όπως και ένα ζευγάρι μαύρες μπότες ταιριάζουν με όλα, αφού λειτουργούν σαν καμβάς.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thursday Morning With @samsoesamsoe At @thethiefoslo ? #Oslo

A post shared by NNENNA ECHEM (@nnennaechem) on

 

Διάβασε ακόμα: Αυτή η φούστα είναι το κομμάτι που δεν περίμενες ότι θα επιστρέψει...

Home