Thumbnail

Αυτά είναι τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν το Φθινόπωρο Αυτά είναι τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν το Φθινόπωρο

Και μας έπιασαν στον ύπνο...
Επέστρεψες από τις διακοπές και ο μοναδικός λόγος που δεν πέφτεις ψυχολογικά είναι γιατί περιμένεις πως και πως να ''γεμίσεις'' με φρέσκιες ιδέες την γκαρνταρόμπα σου. Σε καταλαβαίνω γι' αυτό και σου ετοίμασα τις τάσεις στα χρώματα της σεζόν που σίγουρα θα σε ανεβάσουν, αφού σίγουρα δεν είναι αυτό που περιμένεις...

Κι εκεί που ήσουν έτοιμη να αποχωριστείς τα φλουό και τα φανταχτερά για τα πιο μουντά χρώματα του φθινοπώρου, οι σχεδιαστές σου ετοίμασαν μια ευχάριστη έκπληξη. Για αρχή, μια υπέροχη απόχρωση της λεβάντας θα δώσει ένα ρομαντικό τόνο σε ένα σύνολο με το μπλε τζιν και τις σκούρες μπότες σου, ενώ ούτε τα jewel χρώματα δεν πάνε πουθενά, αλλά συνδυάζονται με άλλα χρώματα της δικής τους κατηγορίας προκαλώντας μας να πειραματιστούμε στο στυλ μας. Είσαι έτοιμη να ξεκινήσουμε την ξενάγησή μας στην παλέτα του φθινοπώρου;

Διάβασε ακόμα: 7 φθινοπωρινές τάσεις στις τσάντες για να υιοθετήσεις πριν απ' όλες!

 

Λεβάντα

color fall trends

TIBI

Αυτή η παστέλ απόχρωση της λεβάντας που είδαμε στα catwalks των οίκων Tibi και Nanushka έπεισε τις διάσημες influencers να την φορέσουν από την κορυφή μέχρι τα νύχια για να αποδείξει την δύναμή της. Επένδυσε σε βασικά χειμερινά κομμάτια, όπως παλτό και πλεκτά στο χρώμα της λεβάντας και αν δεν θες να ''πέσεις'' με τα μούτρα στην τάση συνδύασέ τα με καμελό ή ένα σκούρο κόκκινο χρώμα.

 

Πράσινο της ελιάς

Loewe fall 2019

LOEWE

Το olive green ανήκει στην κατηγορία εκείνων των αποχρώσεων που για τον χειμώνα δεν είναι ποτέ ''εκτός''. Ωστόσο πάντα αξίζει μια αναφορά στις τάσεις της σεζόν, ιδιαίτερα φέτος που το είδαμε σε αυστηρά σετ συνδυασμένο με χρώματα όπως το σκούρο μπλε και το καφέ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Never too much green

A post shared by Reese Blutstein (@double3xposure) on

 

Καμένο κίτρο

Jacquemus fall 2019

JACQUEMUS

Αυτή η ζεστή πορτοκαλί απόχρωση μας θύμισε τα φύλλα των δέντρων το Φθινόπωρο και με το που την είδαμε στη συλλογή του οίκου Jacquemus δεν είχαμε καμία αμφιβολία ότι θα την υιοθετήσουμε.  Ένα bohemian φόρεμα στο χρώμα του ''καμένου'' κίτρου συνδυασμένο με λεπτομέρειες σε γαλάζιο χρώμα είναι μια καλή αρχή για να υποδεχτείς τη νέα σεζόν.

 

Φυστίκι Αιγίνης 

Marc Jacobs fall 2019

MARC JACOBS

Την θέση του slime green παίρνει μια πιο ''γαλακτερή'' απόχρωση. To pistachio συνδυάζεται με τις πιο ζεστές αποχρώσεις στις συλλογές των οίκων Marc Jacobs Jil Sanders και μετατρέπεται στην πιο φρέσκια πρόταση του Φθινοπώρου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

casual?

A post shared by alyssa coscarelli (@alyssainthecity) on

 

Ανοιχτόχρωμο μπλε

Derveaux fall 2019

DEVEAUX

Αυτή η τόσο ιδιαίτερη απόχρωση κέντρισε το ενδιαφέρον πολλών οίκων, όπως οι Deveaux, J.W. Anderson και Prada και δεν άργησε να κατακτήσει και τις καρδιές των fashion girls που βρήκαν αρκετά ενδιαφέρον το styling με αυτό το ξεχωριστό μπλε, προτείνοντας συνδυασμούς με άλλες πιο ανοιξιάτικες αποχρώσεις του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

B-day ✌???

A post shared by Emili Sindlev (@emilisindlev) on

 

Διάβασε ακόμα: 5 φθινοπωρινές τάσεις που θα βλέπεις παντού μέχρι τον άλλο μήνα

 

Home