Thumbnail

Αυτή είναι η 90s τάση στα τζιν που καθιέρωσε η πριγκίσσα Diana και θα φορέσεις το Φθινόπωρο Αυτή είναι η 90s τάση στα τζιν που καθιέρωσε η πριγκίσσα Diana και θα φορέσεις το Φθινόπωρο

Αν είσαι από τα πολύ ''ενημερωμένα'' κορίτσια, ίσως την έχεις ήδη υιοθετήσει
Τα ''it'' girls της μόδας, από τις αδελφές Hadid μέχρι τις Kardashian-Jenners, και οι πλείστες influencers παγκοσμίου βεληνεκούς, έχουν εγκαταλείψει τα mom jeans και τις skinny γραμμές γι' αυτό το στυλ που όπως και πολλά άλλα επιστρέφει από τα 90s.

Τα ψηλόμεσα μπλε τζιν λοιπόν ενισχυμένα με ζώνηστη μέση επιστρέφουν και τα κορίτσια της μόδας μάς έδωσαν φέτος το καλοκαίρι μια πρώτη γεύση από την τάση που θα κυριαρχήσει το Φθινόπωρο.

90s denim trend Diana

Διάβασε ακόμα: H Gigi Hadid κράτησε πρώτη την uber chic τσάντα που δημιούργησε ο Alexander Wang για τον οίκο Bvlgari

90s jeans trend

jeans 90s style

Σε πιο ξεθωριασμένο ντένιμ και σε ίσια γραμμή συνδυασμένο με αθλητικά παπούτσια ή με ψηλά μποτάκια, το all time favorite κομμάτι των fashionistas διαχωρίζει τη θέση του απ' όλα τα υπόλοιπα trends και φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ με κομψά πουκάμισα ή με κοντά ζακετάκια για τη νέα σεζόν.

90s jeans style

Hailey Baldwin, Emily Ratajkowski, Bella Hadid χάρισαν ήδη στη μόδα του δρόμου τα πιο cool σύνολα, σβήνοντας κάθε αμφιβολία μας. και ξεκαθαρίζοντας πώς είναι θέμα χρόνου να το δούμε παντού.

Διάβασε ακόμα: Αυτή η φούστα είναι το κομμάτι που δεν περίμενες ότι θα επιστρέψει...

 

Home