Thumbnail

H Gigi Hadid κράτησε πρώτη την uber chic τσάντα που δημιούργησε ο Alexander Wang για τον οίκο Bvlgari H Gigi Hadid κράτησε πρώτη την uber chic τσάντα που δημιούργησε ο Alexander Wang για τον οίκο Bvlgari

Το ''it'' model έκανε μια cool εμφάνιση στη Νέα Υόρκη με το iconic σχέδιο του οίκου
Λίγο πριν την είσοδό μας στη νέα σεζόν ο Alexander Wang κάνει ίσως την πιο luxury συνεργασία του ερχόμενου Φθινοπώρου και τρελαίνει το ''Wang Gang''...

Ο νεοϋρκέζος σχεδιαστής είναι ο τελευταίος που συμμετέχει στο πρότζεκτ του οίκου Bvlgari ''Serpenti Through the Eyes Of'' και δημιουργεί τη δική του συλλογή φέρνοντας τη δική του καλλιτεχνική ματιά στην θρυλική Serpenti Forever bag.

Διάβασε ακόμα: 7 φθινοπωρινές τάσεις στις τσάντες για να υιοθετήσεις πριν απ' όλες!

Hailey Baldwin Bieber Bvlgari

Το αποτέλεσμα είναι το λιγότερο κομψό με το χαρακτηριστικό κεφάλι φιδιού από χρυσό να δεσπόζει σε κάθε ντιζάιν. Η συλλογή Alexander Wang x Bvlgari θα κυκλοφορήσει τον Σετπέμβριο με έξι διαφορετικά σχέδια, σε μια ποικιλία χρωμάτων από τα κλασσικά λευκό και μαύρο μέχρι παστέλ αποχρώσεις. 

Alexander Wang Bvlgari

Και αν ακόμη αναρωτιέσαι αν θα ''συγκινήσει'' το fashion crowd, o Wang επιστράτευσε ήδη τα ''κόριτσια του'', με την Hailey Baldwin Bieber να πρωταγωνιστεί στην καμπάνια της σειράς και την Gigi Hadid να κάνει την αρχή στη street μόδα και να φωτογραφίζεται στους δρόμους της Νέας Υόρκης με μια υπέροχη mint εκδοχή.

Gigi Hadid Wang Bvlgari bag

Δες ποιό κάτω το video που ετοίμασε ο σχεδιαστής για τη συνεργασία με τον οίκο Bvlgari:

Διάβασε ακόμα: 150 διάσημα brands υπέγραψαν την συμφωνία Macron για βιώσιμη μόδα

 

Home