Thumbnail

Τόνια Σωτηροπούλου: Μια κούκλα ελληνοκύπρια στο Φεστιβάλ Βενετίας Τόνια Σωτηροπούλου: Μια κούκλα ελληνοκύπρια στο Φεστιβάλ Βενετίας

Το uber chic look που επέλεξε η πανέμορφη ηθοποιός στο κόκκινο χαλί
Στη Βενετία βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Τόνια Σωτηροπούλου, συνοδευόμενη από τον σύντροφό της, Κωστή Μαραβέγια. Αφορμή για το ταξίδι τους στην ιταλική πόλη στάθηκε το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Το απόγευμα του Σαββάτου, η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας παρευρέθηκαν στην πρεμιέρα της ταινίας του Κώστα Γαβρά «Ενήλικοι στην Αίθουσα», με πρωταγωνιστές τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και τον Χρήστο Λούλη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Adults in the room premiere By Costa Gavras . Wearing @carolinaherrera #carolinaherrera #venicefilmfestival

A post shared by toniasotiropoulou (@toniasotiropoulou) on

 

Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη και αφορά τις διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τους Ευρωπαίους το 2015.

Η Τόνια Σωτηροπούλου, επέλεξε ένα ανδρόγυνο look με την υπογραφή της Carolina Herrera το οποίο περιελάμβανε μαύρο σταυρωτό σακακι και παντελόνι, μαύρα πέδιλα και χρυσά κοσμήματα για να περπατήσει στο κόκκινο χαλί του λαμπερού Φεστιβάλ, ξεχωρίζοντας με το δικό της δυναμικό στυλ ανάμεσα στις λαμπερές τουαλέτες των χολιγουντιανών σταρ και τα αποκαλυπτικά φορέματα των διάσημων μοντέλων.

Home