Thumbnail

Η Kate Middleton φόρεσε το τέλειο φόρεμα για να συνοδεύσει τα παιδιά της την πρώτη μέρα στο σχολείο και έγινε sold out Η Kate Middleton φόρεσε το τέλειο φόρεμα για να συνοδεύσει τα παιδιά της την πρώτη μέρα στο σχολείο και έγινε sold out

Η Δούκισσα του Cambridge παραδίδει μαθήματα στυλ στον σύνδεσμο γονέων...
Η πρώτη μέρα για την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα George στο σχολείο, δεν ήταν σαν όλων των υπόλοιπων παιδιών... Το μόνο κοινό που είχε ήταν το γεγονός ότι τους συνόδευσαν οι γονείς τους, που τυχαίνει να είναι οι Cambridges...

Φυσικά, ο φωτογράφος του παλατιού ήταν εκεί για να απαθανατίσει τη στιγμή, δίνοντας περισσότερη σημασία στην πριγκίπισσα Charlotte που ήταν και η πρώτη φορά που θα περνούσε την πύλη του Thoma's Battersea στο Λονδίνο σήμερα.

Διάβασε ακόμα: Τα αγαπημένα sneakers της Kate Middleton είναι τα ίδια που φορούσε η πριγκίπισσα Diana πριν 20 χρόνια

Ωστόσο, οι στήλες της μόδας, δεν θα μπορούσαν να μην ασχοληθούν με την εμφάνιση της Kate Middleton. H Duchess, που απουσίαζε από την πρώτη μέρα στο σχολείο του πρίγκιπα George, αφού τότε τα δημοσιεύματα την ήθελαν να υποφέρει από πρωϊνές ναυτίες εξαιτίας της εγκυμοσύνης της με τον πρίγκιπα Louis, αυτή την φορά δεν έχασε την ευκαιρία να συνοδεύσει τα δύο της παιδιά.

Kate Middleton school day

Κρατώντας από το χέρι την μικρή πριγκίπισσα η Kate παρέδωσε μαθήματα φινέτσας με φθινοπωρινά liberty florals του αμερικανού σχεδιαστή Michael Kors με μαύρη ζώνη στη μέση και καστόρινες γόβες σε σκούρο μπλε χρώμα, ενώ στο χέρι κρατούσε την σχολική τσάντα της κόρης της.

Τα μαλλιά της στο νέο πιο ανοιχτό χρώμα με ανταύγιες που την βλέπουμε τον τελευταίο καιρό, ήταν αφημένα κάτω χωρίς κανένα εξεζητημένο hair style, ενώ το μακιγιάζ της ήταν σε φυσικούς τόνους, ιδανικό για ένα επιμελημένο αλλά όχι υπερβολικό πρωϊνό look.

Kate Middleton school day

Και εννοείται πως δεν χρειάζεται καν να ρωτάς... Το φόρεμα έχει ήδη γίνει solda out.

Διάβασε ακόμα: Τα Accessorize σκουλαρίκια της Kate Middleton που ξεπούλησαν στο τσακ μπαμ!

 

 

Home