Thumbnail

H Emily Ratajkowski έκανε ''είσοδο'' στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης με το πιο badass κουστούμι! H Emily Ratajkowski έκανε ''είσοδο'' στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης με το πιο badass κουστούμι!

Και έκανε την πιο cool πρόταση για την εποχή...
Αν αναρωτιέσαι πώς μπορείς κάτω από τους 35 βαθμούς να φορέσεις το suit που σου προτείνουν οι fashion influencers κι αν έψαχνες ένα καλό λόγο για να στρέψεις το βλέμμα στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης, τότε είσαι στο σωστό άρθρο...

Η street μόδα των fashion weeks δεν θα μπορούσε να κάνει καλύτερο ξεκίνημα. Η Emily Ratajkowski πάτησε χθες το πόδι της στο Μεγάλο Μήλο και όπως ήταν φυσικό, οι φωτογράφοι μόδας έκαναν τα φλας ν' αστράψουν. 

Διάβασε ακόμα: 5 χρήσιμες ιδέες styling για να κάνεις μια δυναμική είσοδο στη νέα σεζόν

To ''it'' girl εμφανίστηκε με ένα μαύρο κουστούμι μέσα από το οποίο φορούσε ένα λευκό μπικίνι με κορδόνια από την συλλογή της με μαγιό Inamorata Woman. Φυσικά αυτό που μας έκανε εντύπωση δεν είναι το γεγονός ότι φορούσε μαγιό για να διαφημίσει το brand της -άλλωστε την έχουμε δει έτσι τόσες πολλές φορές-, αλλά το ότι πέρα από την στρατηγική marketing έκανε και μια ολοκαίνουργια πρόταση στο φθινοπωρινό styling.

Emily Ratajkowski New York fashion week 2020

Με μαύρο χαμηλόμεσο παντελόνι το οποίο φόρεσε με τον πιο σύγχρονο τρόπο δένοντας από πάνω τα κορδόνια από τα μαύρα σανδάλια της και μια μακριά tuxedo καμπαρντίνα, το διάσημο κορίτσι της μόδας μας έδωσε την καλύτερη δικαιολογία για να φορέσουμε από τώρα το κουστούμι μας, ενώ πρόσθεσε και ένα φανταχτερό χρώμα με πορτοκαλί τσάντα γεγονός που έκανε το σύνολο ακόμα λιγότερο χειμωνιάτικο.

Emily Ratajkowski New York Fashion week 2020

Αν έψαχνε λοιπόν μια καλή δικαιολογία είτε για να βγεις με μαγιό είτε για να φορέσεις το κουστούμι σου σ' αυτή τη ζέστη, τι περιμένεις; Καν' το όπως η EmRata!

Διάβασε ακόμα: Η fashion editor σου βρήκε το πρώτο κομμάτι που πρέπει να αγοράσεις για το Φθινόπωρο

 

Home