Η Αμαλία Κωστοπούλου φοράει τα 90s ρούχα της μαμάς της και είναι το απόλυτο ''it'' girl

Η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Αμερική για σπουδές και ως λάτρης της μόδας υιοθέτησε και η ίδια την επιστροφή της χρυσής δεκαετίας. 

Με τα μίνιμαλ κομμάτια, τα crop tops και τα μεταξωτά νεγκλιζέ φορέματα να σαρώνουν τις προτιμήσεις των influencers έτσι και η ίδια ανεβάζει συχνά στον λογαριασμό της στα social media φωτογραφίες με την ίδια να φοράει κομμάτια της εποχής. Μάλιστα σε μια πρόσφατη δημοσίευσή της από το Beverly Hills κρατούσε την θρυλική Dior saddle bag που είδαμε φέτος στα χέρια πολλών ''it'' girls. 

Διάβασε ακόμα: Αυτή είναι η 90s τάση στα τζιν που καθιέρωσε η πριγκίσσα Diana και θα φορέσεις το Φθινόπωρο

Ωστόσο η ανάρτηση που κέρδισε περισσότερο το ενδιαφέρον μας, ήταν η πρόσφατη φωτογραφία με την ίδια ντυμένη με κομμάτια που όπως σημείωσε στην λεζάντα, ''έκλεψε'' από την ντουλάπα της μαμάς της.

Η Αμαλία πόζαρε με ένα μωβ σύνολο και ασημί πέδιλα και έδειχνε απόλυτα συντονισμένη με την τάση της εποχής, με ένα look που σίγουρα θα ζήλευε η Kendall Jenner και η Bella Hadid χωρίς υπερβολή.

Δεν υπάρχει πάντως αμφιβολία ότι η ίδια θα βρει πολλά ακόμα κομμάτια να ''ξετρυπώσει'' από την πλούσια γκαρνταρόμπα της μαμάς της από εκείνη την εποχή που μεσουρανούσε στις πασαρέλες.

Διάβασε ακόμα: Drop Dead Gorgeous! Η θεϊκή εμφάνιση της Kendall Jenner στην εκπομπή του Jimmy Kimmel

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ