Thumbnail

Δες πώς διάσημα κορίτσια της μόδας συνδυάζουν τα φθινοπωρινά prints Δες πώς διάσημα κορίτσια της μόδας συνδυάζουν τα φθινοπωρινά prints

Και ''κλέψε'' ιδέες για τα πιο ευρηματικά σου σύνολα
Ένα σοβαρό ''ανακάτεμα'' συμβαίνει αυτή την εποχή στους δρόμους με τα φθινοπωρινά μοτίβα να παλεύουν να ξεπεράσουν το ένα το άλλο και τις influencers να πετυχαίνουν τρανταχτούς συνδυασμούς, που σίγουρα δεν αφήνουν κανένα αδιάφορο...

Από τη Νέα Υόρκη στο Λονδίνο, οι πιο ''ενημερωμένες'' fashion lovers επιστράτευσαν όλη τους τη γνώση και την έμπνευση κάνοντας τις πιο απροσδόκητες προτάσεις στο τερέν του στυλ.

Τα καρό συνάντησαν τα animal prints που απέδειξαν ότι δεν πάνε πουθενά συμμετέχοντας στους πιο φρέσκους συνδυασμούς, το πουά συνάντησε τα λαχούρια και το houndstooth επανηύρε τον χαρακτήρα του  σε εμπνευστικά μιξαρίσματα...

Ακόμη κι αν δεν είσαι και τόσο μεγάλη φαν των prints, ίσως παρασυρθείς αν ρίξεις μια ματιά στα παρακάτω... Φτάνει να τολμήσεις!

Διάβασε ακόμα: Αυτό το κομμάτι πρέπει να είναι η επόμενη αγορά σου

Ενίσχυσε το λεοπάρ φόρεμά σου με μια καρό καμπαρντίνα για να κάνεις μια καλή είσοδο στο φθινόπωρο αποδεικνύοντας ''διακριτικά'' στο στυλ σου.

prints trends fall 2019

 

To houndstooth επέστρεψε και για δες... συναντά τα υπόλοιπα φθινοπωρινά μοτίβα και δηλώνει την κυριαρχία του.

prints trends street fashion 2019

 

Δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε πιο έξυπνο τρόπο για να δώσουμε στα φθινοπωρινά φλοράλ κομμάτια ''νέα ζωή''. Το πάντρεμα με τα κατάλληλα εμπριμέ κομμάτια, όπως μια μπλούζα με την υδρόγειο είναι η πιο έξυπνη πρόταση ever!

prints street fashion 2019

 

Να μια εξαιρετική πρόταση για να δώσεις στο πουά φόρεμά σου ένα φθινοπωρινό χαρακτήρα. Ένα blazer με λαχούρια που θα αποδείξη την ευρηματικότητά σου!

prints street looks fall 2019

 

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το πρωτοποριακό στυλ της influencer, Emili Sindlev. Για ακόμα μια φορά κέρδισε το ραντάρ μας, με ένα printed σύνολο που μόνο ''βαρετό'' δεν έδειχνε. 

prints fall 2019

 

Ακόμη κι αν έχεις ''χαμηλό προφίλ'', οι προτάσεις δεν λείπουν. Ένα καρό παντελόνι συνδυασμένο με ένα ζευγάρι παπούτσια σε animal print είναι ένας μοντέρνος ανεπιτήδευτος συνδυασμός, που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις χωρίς πολλά-πολλά.

prints street style 2019

 

Από την άλλη βέβαια, αν ανήκεις στις τολμηρές, τότε η φαντασία δεν έχει όρια...

prints street looks 2019

 

Διάβασε ακόμα: Το animal print καλά κρατεί...

Home