Thumbnail

Ποιους Έλληνες σχεδιαστές επίλεξε η Mindy Kaling για το MET Gala; Ποιους Έλληνες σχεδιαστές επίλεξε η Mindy Kaling για το MET Gala;

Με τη βοήθειά τους έμοιαζε σαν βασίλισσα
Η αλήθεια είναι πως στο φετινό MET Gala έγιναν κάποιες εξαιρετικές εμφανίσεις, καθώς το theme πρόσφερε πρόσφορο έδαφος για πειραματισμούς. Η Mindy Kaling σε γενικές γραμμές υπήρξε απλή με ένα "δραματικό" gown και γάντια όπερας, αφήνοντας το στέμμα της να κάνει όλη τη δουλειά.

H Mindy Kaling άφησε κατά μέρος τους διάσημους οίκους και προτίμησε να εμπιστευτεί για εκείνην την τόσο σημαντική βραδιά -αφού όλες οι κυρίες έβαλαν τα δυνατά τους για να κλέψουν την παράσταση- τον Βασίλη Ζούλια. Τη λευκή προς ασημί χρωματικά δημιουργία, συνδύασε με γάντια όπερας, ενώ όλα τα βλέμματα συγκέντρωσε το εντυπωσιακό head piece του σχεδιαστή κοσμημάτων Περικλή Κονδυλάτου.

Mindy Kaling

Mindy Kaling

Όπως ήταν φυσικό, η 38χρονη ηθοποιός του Wrinkle In Time, με αυτή την εμφάνιση όχι μόνο δικαιωματικά πήρε μια θέση στη λίστα με τις καλοντυμένες της βραδιάς, αλλά αποτέλεσε και trending topics των social media, αφού έμοιαζε σαν να πήγαινε στη δική της τελετή στέψης, παρά στο μεγαλύτερο fashion event της χρονιάς. 

Mindy Kaling

Mindy Kaling

 

#metgala ?

A post shared by Mindy Kaling (@mindykaling) on

Πηγή: Jenny.gr 

 

Home