Thumbnail

Τα Όσκαρ της μόδας που πραγματοποιήθηκαν χθες Τα Όσκαρ της μόδας που πραγματοποιήθηκαν χθες

Ποιους βράβευσε το Συμβούλιο των Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής;
Η ηθοποιός Issa Rae ανέλαβε ρόλο οικοδέσποινας στο Μουσείο του Μπρούκλιν, όπου παραβρέθηκαν μοντέλα, σχεδιαστές, ηθοποιοί, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες και δημοσιότητες, για να μάθουν ποιους βράβευσε φέτος το Συμβούλιο των Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής στα CFDA 2018.

Diane von Furstenberg,  Naomi Campbell και Donatella Versace τιμήθηκαν με βραβεία, ενώ η Kim Kardshian παρέλαβε χθες το πρώτο βραβείο influencer, το οποίο αποφασίστηκε να καθιερωθεί ειδικά για τη διάσημη περσόνα των ριάλιτι και των social media.  

Ο Raf Simons κέρδισε το Womenswear Designer της χρονιάς για τον Calvin Klein και παρέλαβε το βραβείο του από την Cate Blanchett. Το brand Supreme κατέκτησε τον αντίστοιχο τίτλο για την αντρική μόδα. Οι δίδυμες Ashley Olsen και Mary-Kate Olsen πήραν το βραβείο Designer of the Year για το The Row. Η Naomi Campbell τιμήθηκε ως Fashion Icon, ενώ η Oprah Winfrey παρουσίασε τον Edward Enninful ο οποίος κέρδισε το βραβείο Media.  

Δες περισσότερα από το κόκκινο χαλί

οσκαρ της μόδας

Κim & Kourtney Kardashian 

οσκαρ της μόδας

Kaia Gerber & Alexander Wang 

οσκαρ της μόδας

Hamish Bowles & Anna Wintour 

οσκαρ της μόδας

Lewis Hamilton & Winnie Harlow

οσκαρ της μόδας

Brooke Shields

οσκαρ της μόδας

 Cate Blanchett

οσκαρ της μόδας

Emily Ratajkowski

οσκαρ της μόδας

Naomi Campbell 

οσκαρ της μόδας

Oι δίδυμες Olsen

τα οσκαρ της μόδας

Kim Kardashian 

τα οσκαρ της μόδας

Gigi Hadid

τα οσκαρ της μόδας

Kendall Jenner

Πηγή: www.lifo.gr

 

 

Home