Thumbnail

Το στιλ του fashion blogger και σύμβουλου μόδας Νικόλα Χριστοφή Το στιλ του fashion blogger και σύμβουλου μόδας Νικόλα Χριστοφή

Γιατί η μόδα δεν είναι αποκλειστικά γυναικεία υπόθεση
Αν γνωρίζεις προσωπικά τον Νικόλα, όπως εγώ, τότε θα ξέρεις πως δεν είναι ένας μονοδιάστατος άνθρωπος. Αντιθέτως, η δημιουργικότητα του δεν έχει όρια. Είναι πολυπράγμων, εξ ου και παρά το ότι έχει σπουδάσει Παιδαγωγικά, έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ και τη δημοσιογραφία, ενώ το τελευταίο διάστημα ασχολείται ενεργά με τη δική του ιστοσελίδα, μέσω της οποίας δίνει σύμβουλες styling. Άλλωστε, όπως θα διαπιστώσεις από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o ίδιος ξέρει καλά πώς να μην πέφτει σε στυλιστικά ατοπήματα.

Ο λογαριασμός του στο Instagram έχει φτάσει τους 17.5 χιλιάδες followers, ενώ κατά καιρούς φωτογραφίες που ανεβάζει αναδημοσιευόνται από γνωστούς λογαριασμούς που ασχολούνται με τη μόδα, όπως το lookbook. Ο Νικόλας, άλλωστε, ξέρει καλά τη δυναμική που έχει τεχνολογία, αφού όπως έχει πει σε συνέντευξή του, ανέκαθεν τον γοήτευε η εξέλιξή της και οι απεριόριστες δυνατότητες της. 

Όταν ένιωσε έτοιμος για το επόμενο βήμα, δημιούργησε τη δική του σελίδα, μέσω της οποίας δίνει συμβουλές στιλ και ενημερώνει τους αναγνώστες του για όλα τα νέα trends. O ίδιος φροντίζει να είναι διαρκώς ενημερωμένος για το τι παίζει στο εξωτερικό και ανάλογα τα προσαρμόζει στο δικό του στιλ. Γιατί αν κάτι μπορείς να πεις με βεβαιότητα για τον Νικόλα είναι πως διαθέτει προσωπικό στιλ, κάτι που θα επιβεβαιώσεις από τις φωτογραφίες που ακολουθούν. 

 

Red ? #MONDAY #fashion #lifestyle #cyprus #loveit #picoftheday #style #blogger

A post shared by Nicholas Christopher (@nick_christopher) on

 

Home